Zavřít reklamu

Dnes se na webu objevila zajímavá informace týkající se programu Final Cut Pro. Tento program rozhodně není třeba majitelům Maců představovat, jedná se o nejlepší editor videa, co je na platformě Apple k dispozici. Současná verze Final Cut Pro je 10.2.3 a dnes se na webu objevily první zmínky o nadcházející aktualizaci 10.3. Její objevení bylo v podstatě náhodné a stalo se díky snaze o stáhnutí 30 denní trial verze. Ta je už očividně aktualizovaná právě na novější verzi, která však ještě není oficiálně vydaná. Trial verze tedy nejde spustit, ale díky ní víme, co se chystá.

Na zprávu upozornil Richard Tailor, certifikovaný expert na Final Cut Pro. Chtěl si stáhnout 30 denní trial verzi, ovšem místo toho se mu stáhl soubor, který nešel otevřít. Po krátkém zkoumání zjistil, že se jedná o část verze 10.3, která ještě není oficiálně ohlášená. Podle informací ze zahraničí to vypadá, že Apple chystá vydání nové verze těsně před tím (nebo současně), než představí nové Macy a MacBooky. Toto představení se bude konat příští čtvrtek.

final-cut-pro-x-trial-download-10-3-failure

Současná verze 10.2.3 (z února 2016) přinesla podporu pro hardware iPhonu 6s, 4K export presety, nové efekty a mnoho dalšího. Očekává se, že verze 10.3 nabídne podporu nového iPhonu 7, nových Maců a jejich nových ovládacích prvků (například OLED panel). Nová verze by dále měla přinést vylepšenou funkci mixování stop, vylepšený interface a společně s Final Cut Pro by měla dorazit i aktualizace iMovie.

final-cut-pro-x-trial-download-10-3
final_cut_facebook

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.