Zavřít reklamu

Jedna z nejočekávanějších her letošního roku Battlefield 1 vychází již tento pátek 21. 10. 2016 a Dice aktualizovali svoji mobilní aplikaci Battlefield Companion, která byla do dnes určena hráčům Battlefield 4 a Battlefield 3, případně také Hardline. Aplikace umožňuje nejen sledovat progres hráče, novinky o hře, ale také to nejpodstatnější.

Přímo v rámci aplikace si totiž můžete upravit vaši výzbroj, upgradovat zbraně a vybrat si vybavení, se kterým půjdete do boje a jako hráč, který má v Battlefield 4 na svědomí přes 9 300 mrtvých musím říct, že se v aplikaci veškeré změny provádí výrazně snadněji a lépe než přímo ve hře.

Aktualizace nabízí jednak podporu pro Battlefield 1, ale také nové rozhraní, které je nyní ještě přehlednější a jednodušší než kdy dřív. Aplikace je k dispozici samozřejmě zcela zdarma a pokud zrovna nehrajete, můžete si v ní ladit vše co potřebujete k ovládnutí bitevního pole. Přihlášení probíhá pomocí stejného účtu, který používáte pro Battlelog. Pokud se vám nepodaří hned po prvním spuštění dostat k úpravám zbraní, stačí když aplikaci restartujete a vše by mělo být v pořádku.

rendition1-img
rendition1-img-2

Dnes nejčtenější

.