Zavřít reklamu

Podle toho, co se v poslední době děje to vypadá, že nejvíce na absenci 3,5mm konektoru v novém iPhonu nevydělá Apple, ale ostatní výrobci mobilního příslušenství. Je to snad každý den, co se na webu objeví nějaký nový produkt, který tento problém (nebo „problém“, chcete-li) řeší. Počínaje různými kryty a obaly, které přidávají 3,5mm konektor, po malé redukce, které dělají totéž. Dnes tu máme zástupce z té druhé kategorie, tak se pojďme podívat, s čím přišli vývojáři tentokrát.

Zajímavé je, že většina těchto produktů nepochází od zavedených výrobců (ačkoli ti svým dílem také přispějí), ale od nových společností, které hledají štěstí skrze různé crowdfundingové kampani na Kickstarteru, Indiegogo a dalších. Dnes tu máme další Kickstarter kampaň na produkt s názvem iLDOCK. Jedná se o jednoduchý a malý rozbočovač, který nabídne 3,5mm konektor a zároveň Lightning. Umožňuje současné používání obou portů a jeho kampaňová cena je pouhých 10 dolarů. Tedy stejná cena, jakou chce Apple za svůj 3,5mm-Lightning dongle.

Cílem kampaně je vybrat 5000 dolarů, po dosažení této částky bude celý projekt zaplacen. V době psaní tohoto článku se autoři blíží k 11 tisícům dolarů, takže o úspěchu nelze pochybovat. Jak již bylo řečeno, pokud se chcete zúčastnit kampaně, redukce vás vyjde na 10 dolarů. Po skončení kampaně cena samozřejmě vzroste.

iLDOCK ovšem není jediný produkt v nabídce. Autoři kampaně ještě nabízí iDLOCK plus, který je o něco větší, ale o to rozšířenější konektivitu nabízí. Kromě klasického jacku a Lightning konektoru na něm najdete také klasický USB type A a slot na SD/TF karty. Cena tohoto většího modelu je od 20 dolarů. Oba produkty je možné objednat ve více barevných variantách. Všechny další podstatné informace najdete zde.

ildock-fb

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.