Zavřít reklamu

Největší YouTuber z Británie zaměřený na technologické vychytávky porovnal tváří v tvář, tedy spíše kamerou ke kameře iPhone 7 Plus a Samsung Galaxy note7. Bohužel pro Samsung je po problémech s Galaxy S7 právě Note7 to poslední, co jihokorejskému výrobci zůstalo jako odpověď na iPhone 7, respektive iPhone 7 Plus.

Ten letos přichází s největší novinkou v historii Applu a to je duální fotoaparát. Ten má v sočuasné době jedinou funkci a to umožňit telefonu plnohodnotný zoom, do budoucna však Apple přinese také funkci dodatečného zaostření, kterou prosluly kamery Lytro. Navíc API fotoaparátu je otevřené, takže záleží jen na tom, kdy první vývojáři přinesou možnost jako je focení 3D fotografií a tak podobně. Nás však nyní zajímá jediné, jak fotí a natáčí iPhone 7 Plus v porovnání se Samsung Galaxy Note7.


Stejně jako u srovnání iPhone 7 a Galaxy S7 mám pocit, že Samsung dělá barvy líbivější a barevnější, než ve skutečnosti jsou. Zda se to někomu líbí nebo ne je již na vkusu každého stejně tak jako si každý nastaví na svém televizoru profil jasný, film, hra a tak podobně. To stejné platí tedy i u fotoaparátů a displejů telefonu. Co však překvapuje je, že i tentokrát zaostřuje Note7 výrazně rychleji než iPhone 7 Plus a dokonce se mi zdá, že v některých záběrech má taktéž lepší stabilizaci obrazu.

iphone-7-plus-samsung-galaxy-note-7-fb

Dnes nejčtenější

.