Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Instastack
Instastack vám poskytuje elegantní možnost, jak prohlížet Instagram na vašem Macu. InstaStack je nástrojem, který vám pomáhá efektivně prohledávat Instagram. Aplikace vám umožní rychlý přístup na váš účet přímo z menu bar.

[appbox appstore id775691986 oldprice=“9,99€“]

Spartan Pro
Spartan Pro je užitečnou aplikací, která odstraní z vašeho Macu malware, adware, trojské koně, keyloggery a mnoha dalších nepříjemných prvků. Uživatelské prostředí je velmi přátelské a intuitivní, takže stačí třikrát kliknout a váš Mac bude proskenovaný. V případě, že by byl nějaký malware identifikován, tak za pomocí dalšího kliknutí můžete malware snadno odstranit. Aplikace také důkladně prověří váš internetový prohlížeč.

[appbox appstore id1143778512 oldprice=“29,99€“]

Trimaginator
Trimaginator vám umožní uvolnit kreativitu a převést vaše fotografie na unikátní umělecká díla. Aplikace redukuje snímek na základní prvky a promění ho na trojúhelníkovou síť. Poté můžete své výtvory sdílet na sociálních sítích. Stáhněte si Trimaginator a užijete si mnoho zábavy. Aplikace stojí nyní 3,99€, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id1031296083 oldprice=“5,99€“]

Fairy Tale Mysteries 2
Začněte pátrat v této krásné fantastické dobrodružné hře, která je inspirována klasickými pohádkami bratří Grimmů. Najděte si cestu do kouzelné země v oblacích a rychle porazte posledního obra než stihne zničit celý svět. Kdysi dávno byl svět jevištěm boje mezi zlověstnými obry a ušlechtilými mírovými strážci. Po urputném boji byli obři poraženi, s výjimkou jednoho, kterého strážci přemohli za pomocí mocné magie a vyhostili ho do tajemné země nad mraky. Tisíce let uplynulo a svět je opět na pokraji zániku. A to vše díky chlapci, kterému se dostaly do rukou kouzelné fazole a otevřel si cestu do oblak a ohrozil celé lidstvo. Nyní se musíte, jako vyšetřoval institutu Bratří Grimmů, vydat na cestu skrze magické světy a zachránit celé lidstvo, jehož osud vám leží v rukou.

[appbox appstore id1016597379 oldprice=“6,99€“]

Princess Isabella
Prozkoumejte království kouzel a draků. Ďábelská čarodějnice zaklela vaší matku, která zkameněla. Musíte osvobodit svou matku ze spárů zlé čarodějnice a objevit tajemství vašeho dědictví. Díky svým kouzelným kamarádům jste v bezpečí a musíte se pustit do pátrání a vyhledat různé stopy, které vám pomohou matku najít.

[appbox appstore id1092588603 oldprice=“6,99€“]

Waking Mars
Waking Mars je epickou adventurou, která nabízí akční hraní a neomezené objevování. V roce 2097 je objeven na Marsu život. V momentě, kdy jste jako člen mise prvního kontaktu uvězněni, tak musíte zvládnout přežít cizí ekosystém. Bohužel vám ubývá čas, takže musíte učinit rozhodnutí, které ovlivní osud ztracené planety. Vaším úkolem je přinést spící planetu zpět k životu.

Recenze uživatele:
,,Půvabná atmosférická hra s pěkným soundtrackem a spoustou fauny a flóry k prozkoumávání. Oceňuji ambientní náladu, hra tak působí skoro až relaxačně. Příběh je zajímavý a dialogy plynule spestřují postup hrou. Waking Mars bych doporučil všem, kteří si chtějí odpočinout a trochu zafantazírovat.“

[appbox appstore id653197313 oldprice=“9,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

apps remote-setup

Dnes nejčtenější

.