Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

4K Video Converter
S 4K Video Converter můžete konvertovat 4K video (HD, SD) a audio soubory, abyste si je mohli užít na svém zařízení (iPhone 6/6 Plus/5S/5C/5/4S, iPad 4/mini 3/Air 2, Apple TV, iPod Touch a řadu dalších). Aplikace nabízí různé video editační funkce a umí konvertovat do iMovie, Final Cut Pro, Premiere a dalších video editovacích softwarů.

[appbox appstore id1009070564 oldprice=“24,99€“]

PDF to Excel
PDF to Excel Master je užitečným softwarem, který konvertuje PDF soubory na Excel (.xlsx, . xls). Aplikace nemá žádné limity velikosti souboru a zachovává původní rozložení souboru. PDF to Excel nabízí OCR (optické rozpoznávání znaků), podporuje více než 190 jazyků a mnoho dalších funkcí.

[appbox appstore id946677126 oldprice=“17,99€“]

Page Booth
Page Booth je snadno použitelným nástrojem na pořizování screenshotů. Umí vytvořit celostránkové obrázky jakékoliv webové stránky a ukládá je do Page Booth knihovny. Všechny tyto obrázky mohou být exportovány do JPEG, PNG či TIFF formátů.

[appbox appstore id983214152 oldprice=“3,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id586170998 oldprice=“7,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

www.pexels.com

Dnes nejčtenější

.