Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5iPhone 7 se nám v celé své kráse ukáže již zítra, ale to nebrání tomu, aby se ještě na poslední chvíli objevily úniky informací. Ten nejnovější přináší Vietnamský blog zaměřený na Apple a tvrdí, že měl možnost si s několika iPhony 7 s 4,7″ displejem pohrát ještě před jejich oficiálním představením. Redaktoři měli možnost vyzkoušet 128GB varianty iPhone 7 s 4,7″ displejem a to ve stříbrné variantě a v takzvané Dark Black variantě, která by měla nahradit současnou Space Gray variantu. První věcí, které si redaktoři všimli je fakt, že logo společnosti Apple na zadní straně stříbrného modelu je výrazně lesklejší než zbytek telefonu, zatím co v případě matné černé barvy Dark Black je logo více podobné zbytku telefonu.

Co se designu týká, kromě nového umístění antén na zadní části telefonu se změnily také tlačítka pro ovládání hlasitosti. Ty byly totiž u současných modelů částečně zapuštěny do těla telefonu díky výřezu, který pod nimi iPhone měl, ovšem u nového modelu iPhone 7 již žádný výřez není a tlačítka vystupují přímo z kraje šasi telefonu. Další novinkou je pak fakt, že sloty pro SIM karty jsou utěsněny gumou aby byla posílena ochrana proti vodě.

Apple však nabídne podle redakce Vietnamského serveru také jednu novinku, kterou nemá žádný jiný smartphone na světě. iPhone 7 by měl totiž jako první na světě nabídnout natáčení 4K videa pri 60fps, tedy při 60 snímcích za vteřinu, což by představovalo dvojnásobný počet snímků oproti iPhone 6s, který je schopen zachycovat videa v 4K rozlišení při 30 snímcích za vteřinu, stejně jako další 4K smartphony. iPhone 7 by měl být dostupný ve variantách 32GB, 128GB a nakonec také 256GB. Právě 4K video při 60fps by však znamenalo, že 32GB bude pro iPhone naprosté minimum, abyste pořídili alespoň nějakou tu minutu záběrů.

Další novinkou je pak finální potvrzení Touch ID tlačítka s haptickou odezvou. To by se nemělo pohybovat jako doposud, ale mělo by mít hmatovou odezvu, stejně jako například MacBook nebo Apple Watch, která by měla vyvolat iluzi pohyblivé části tlačítka. PRávě MacBook začal tuto technologii používat jako první a nyní se na to zřejmě chystá také iPhone.

Note

*Zdroj: tinhte.vn

Dnes nejčtenější

.