Zavřít reklamu

iOS 9.3 logo iconApple jen před malou chvílí nečekaně vydal nový iOS 9.3.5, který je určený pro všechny majitele kompatibilního iPhonu, iPadu nebo iPodu touch. Nový systém přichází téměř měsíc po iOS 9.3.4, což byla také nečekaná aktualizace, která sloužila především k tomu, aby opravila chybu, kterou využíval hackerský tým Pangu k vytvoření jailbreaku.

Nový iOS 9.3.5 je na tom podobně. Nepřináší žádné novinky (alespoň se o nich Apple nezmiňuje), ale opravuje několik bezpečnostních chyb a hlavně zlepšuje stabilitu systému, díky čemuž by měl být váš iPhone, iPad nebo iPod touch s novou aktualizaci o něco svižnější.

Hlavním cílem iOS 9.3.5 je ale konečné vyladění systému před tím, než Apple vydá nový iOS 10, který by měl být dostupný pro všechny uživatele už za pár týdnů. O případných novinkách vás budeme samozřejmě informovat.

Aktualizaci stáhnete snadno na svém zařízení tak, že otevřete Nastavení, poté zvolíte Obecné a následně Aktualizace softwaru. Zde se vám už nový systém sám nabídne a poté jej stačí stáhnout a nainstalovat.

iOS 9

Dnes nejčtenější

.