Zavřít reklamu

iPhone 7 clone video iconiPhone 7 se blíží a čím je blíže, tím lepší a detailnější snímky máme. Jak bude ve finále vypadat, se ví už poměrně dlouhou dobu. Po webu se už několik týdnů pohybují všelijaké snímky toho, jak by nový iPhone 7 (nebo iPhone 6SE, chcete-li) měl vypadat. Od nekvalitních snímků, přes ty průměrné až po ty opravdu dobré, jsme se dostali až k perfektním videím. V tomto článku najdete takováto detailní videa dvě. Oba popisují něco, co vypadá jako iPhone 7 (6SE) dummy (model/maketa/replika) a porovnávají jí se současným modelem 6S. 

První video je z dílny youtube kanálu Johnatana Morrisona. Ten dostal velmi spoře zabalený balíček z Číny, ze kterého se po sléze vyklubal model iPhonu 7 (společně s ještě jedním ochranným obalem). Ve videu tak najdete detailní porovnání s modelem 6S a autor probere všechny vizuální novinky, které nás u nového modelu čekají.

Na druhém videu se nachází v podstatě totéž, řekl bych že se jedná i o ten samá model a obal, jako ve videu prvním. Přeci jen, tito „slavní“ tech „youtubeři“ drží při sobě a spolupráce není výjimkou. Tentokrát je to Austin Evans, který rozebírá vzhled nové makety a porovnává jí také s modelem 6S. Nezapomene zmínit všechny změny, ať už se jedná o zvetšenou čočku fotoaparátu, upravené pruhy antény nebo chybějící 3,5mm konektor, který je nahrazen druhým reproduktorem. Oba bohužel nemají k dispozici větší model s duální kamerou, na ten si budeme muset asi ještě chvíli počkat. Ohlášení nových iPhonů je údajně naplánováno na 16. září.

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.