Zavřít reklamu

Status Art iconPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

gTasks Pro
Pokud jste dosud nenašli úkolovou aplikaci, která by vám vyhovovala, tak třeba si zamilujete právě gTasks Pro. Aplikace podporuje připomínky založené na lokalitě, takže v momentě, kdy se budete nacházet v určité oblasti, tak vám gTasks zašle připomínku. Můžete si synchronizovat vaše úkoly s Google Task napříč všemi iOS zařízeními.

[appbox appstore id672241079 oldprice=“5,99€“]

Where To Eat?
Ať jste kdekoliv na světě, tak aplikace Where to Eat? vám pomůže najít cestu k nejbližší restauraci. Jednoduchá a přehledná aplikace, kterou si můžete uzpůsobit podle svých nároků a potřeb. Aplikaci využijete i na svých Apple Watch.

[appbox appstore id468661982 oldprice=“7,99€“]

Sleep Cycle power nap
Pociťujete únavu? Tak si vyzkoušejte power nap. Aplikace vás jemně vzbudí těsně předtím než upadnete do hlubokého spánku a díky tomu se budete cítit odpočatě a plni energie. Aplikace nabízí 3 režimy – Power nap (odpočívejte až 20 minut), Recovery nap (odpočívejte až 45 minut) a 1 sleep cycle (odpočívat můžete jeden plný spánkový cyklus a aplikace vás v určitý moment vzbudí). Můžete si vybrat mezi 17 relaxačními alarmy.

[appbox appstore id813493308 oldprice=“1,99€“]

Docky
Docky je zajímavou aplikací, která se zaměřuje na přizpůsobení iPhonu vašim požadavkům. Aplikace vám umožní vybrat z široké škály krásných designů, díky kterým si můžete vše uzpůsobit podle svého. Aplikace podporuje Parallax efekt.

[appbox appstore id829388623 oldprice=“1,99€“]

YoWindow
YoWindow je unikátní aplikace, která vám přináší nejčerstvější info o počasí. Kouzlo YoWindow spočívá v živé obrazovce, která reflektuje vaše aktuální počasí. Západ a východ slunce také probíhá přesně v aktuálním čase. Aplikace mimo jiné nabízí předpověď počasí na více dní dopředu.

[appbox appstore id606193225 oldprice=“2,99€“]

Zen Lists
Zen Lists se zaměřuje na vytváření seznamů na prakticky cokoli. Aplikace Zen Lists byla vytvořena k tomu, aby byla co nejjednodušší, ale zároveň také nejvýkonnější. Aplikace je rychlou a spolehlivou cestou k vytváření úkolů, cílů, seznamů vašich předmětů a dalších listů. Seznamy mohou být dále lehce sdíleny.

[appbox appstore id796726369 oldprice=“1,99€“]

Steal Photo
Chcete se pobavit na účet své rodiny či přátel? Výborně, Steal Photo vám s tím určitě pomůže. Vaše oběť si bude myslet, že vás pouze fotí, ale aplikace zároveň aktivuje přední i zadní fotoaparát, takže také vyfotí vašeho fotografa. Nemusíte se bát, aplikace vás doopravdy vyfotí, takže oběť nepojme žádné podezření.

[appbox appstore id451521058 oldprice=“0,99€“]

Where To Go?
A máme tu další užitečnou aplikaci, která vám umožní vyhledat ta nejzajímavější místa v určité lokalitě. Hledáte nejbližší bar, obchod s potravinami, lékárnu či památku? Where To Go? vám rozhodně pomůže. Až si vyberete konkrétní místo, tak pak vás aplikace rovnou na dané místo dovede.

[appbox appstore id468662924 oldprice=“7,99€“]

Status Art
Status Art je novou a zábavnou možností, jak updatovat a uzpůsobit vašim designovým potřebám váš iPhone. Jedná se o užitečný nástroj, který vám umožní vybrat si z velkého množství krásných designů. Aplikace podporuje Parallax efekt.

[appbox appstore id781213561 oldprice=“1,99€“]

Into Mirror
Rok 2076. Mirror je virtuální svět, který dokončil veřejnou betu a oficiálně vstoupil do komerční fáze. Zařízení Mirror přivádí lidi do virtuálního světa. Společnost, která za tím vším spočívá, Mirror Group se stává největší společností na světě. Svět Mirror sice zachytil pozornost každého, ale na druhou stranu se tam ukrývá mnoho tajemství. Ve světě Mirror – kdo vlastně jste? Hra nabízí 20 levelů, mnoho ukrytých itemů, různorodé protivníky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1072600030 oldprice=“0,99€“]

Chop Chop Ninja
Svět zase potřebuje hrdinu. Dcera Emperora je v nebezpečí a akutně potřebuje vaši pomoc. Pusťte se do akční adventury a bojujte proti hordám nepřátel za pomocí starodávných ninja schopností. Zachraňte princeznu z příšerného prokletí, které ji postihlo.

[appbox appstore id346877580 oldprice=“1,99€“]

Dino Rush
V prehistorické době se z velkého vejce vylíhl malý dinosaur a nyní je opravdu hladový! Pomůžete mu na jeho cestě divočinou? Dino Rush je nekonečná běžící hra, která nabízí tři hrací režimy, které vás budou bavit. Hra nabízí pět různorodých světů, které můžete prozkoumat a nezapomeňte odemknout tři roztomilé postavičky.

[appbox appstore id396101698 oldprice=“1,99€“]

Moby’s Revenge
Zákeřní lidé zajali chudáka Mobyho v akvárium. V momentě, kdy byl Moby zachráněn, tak se pustí na pomstychtivou cestu. Moby využívá lidský odpad jako nástroj proti lidem. Sbírejte hvězdice a upgradujte své speciální schopnosti, abyste získali vyšší skóre.

[appbox appstore id782692464 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.