Zavřít reklamu

google smartwatchMinulý týden jsme vás informovali o tom, že se Google chystá ještě v letošním roce představit dvojici vlastních smartwatch, tedy inteligentních hodinek. V současné době je totiž Google pouze dodavatelem operačního systému Android Wear, ale žádné hodinky mu neříkají pane. To by se však mělo změnit již letos.

Dnes zahraniční média v čele s Android Police přinesly obrázek, který by měl ukazovat jak budouhodinky od Google vypadat. Jedná se o obrázek, který zachycuje dvojici zařízení, jenž jsou však podle zdroje stále ještě ve fázi vývoje a mohou se v detailech lišit.

Ovšem i tak je zřejmé, že se Google rozhodl pro kulaté hodinky, které b měly mít velikost 43,5mm a podle informací od zdrojů blízkých Googlu mají nabídnout ve vyšším modelu GPS, LTE, měření srdečního tepu a mají nabídnout trojici tlačítek. Přitom většina hodinek s Android Wear od výrobců třetích stran nabízí jen jedno tlačítko, což by mohlo znamenat přítomnost Google Now a speciálních notifikací. Tento model má označení Angelfish.

Menší model pak nabídne 42mm velikost, což je velikost většího modelu od Applu a má kódové označení Swordfish. Nabízí jen jedno tlačítko, respektive korunku a podle informací od zdrojů nenabídne ani senzor srdečního tepu a ani LTE nebo GPS. Hodinky by měly být k dispozici do konce letošního roku.

Google-Wear

Dnes nejčtenější

.