Zavřít reklamu

iPhone 8 Black icon

Mnoho fanoušků Applu oceňovalo tmavou variantu u iPhonu 5, která byla mnohem tmavší než Space Gray u iPhonu 5s. Včera jsme se ale dozvěděli, že Apple se k černé variantě vrátí, a tím mnoho uživatelů rozhodně potěší. Konkrétně by mělo jít o Space Black variantu, kterou aktuálně nalezneme i na chytrých hodinkách Apple Watch. Se zprávou přišel server Mac Otakara, který uvedl, že se u iPhonu 7 dočkáme výrazně tmavší černé. Vše tak nasvědčuje k tomu, že Apple počínaje letošním rokem začne se Space Gray u iPhonů pomalu končit a nahradí jí právě zmiňovanou Space Black, tedy o něco tmavší šedou respektive až černou.

Díky akčním designerům můžeme vidět, jak by taková Space Black varianta vypadala. Například designér Shai Mizarchi vytvořil zajímavý koncept, do kterého zakomponoval všechny novinky o kterých víme, a také celé tělo převlékl do Space Black varianty.

space-black-iphone-7

Další koncept Space Black varianty vytvořil uživatel, který má na Instagramu přezdívku Appleidesigner. Koncept vypadá skutečně povedeně. Koncept můžete vidět až na samotném konci tohoto článku.

Co se týče barevné historie, v roce 2008 dostal iPhone 3G místo černé i bílou variantu. Bílá se později přejmenovala na stříbrnou a černá na již zmiňovaný odstín Space Grey. V tom samém roce přišel Apple se zlatou barevnou variantou, jejiž debut přišel s iPhonem 5s. Nejnovější barevný odstín je Rose Gold, se kterým přišla společnost v loňském roce. Porovnání Gray barev můžete vidět na obrázku níže.

q0m6vry

Apple by novou barvou u iPhonu 7 údajně kompenzoval malou změnu designu, protože ten by měl vycházet z iPhonu 6/6s. V anketě na portálu 9to5mac.com se čtenáři shodují, že je aktuální barva již poněkud zastaralá a Apple by měl udělat změnu.

original
screen-shot-2016-06-27-at-2-42-38-pm

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.