Zavřít reklamu

nasa-space-missions-9.jpgFascinuje vás vesmír, zajímáte se o současné (nebo i minulé) dění z oblasti kosmonautiky, nebo jen chcete vidět něco zajímavého? Nově zveřejněná aplikace NASA pro Apple TV vám to dokáže zprostředkovat. Uživatelé iOS zařízení mají k této aplikaci přístup již delší dobu, ale pouštění například přímého přenosu z ISS, na obrovské televizi, bude pravděpodobně o dost úchvatnější zážitek. A stream z ISS není tou jedinou věcí, kterou si pro nás vývojáři z NASA připravili. Aplikace nabízí mnohem více zajímavých funkcí, které ocení jak běžní uživatelé, tak nadšenci. 

Cíl této aplikace je jasný. Přilákat lidi k tomu, aby se více začali zajímat o vesmír a vše s tím spojené. Aplikace k tomu má mnoho zajímavých pomůcek. Mezi hlavní funkce patří například:

  • Permanentní live přenos z ISS
  • Bezplatný stream NASA TV
  • Obrovská knihovna videí z produkce NASA
  • Více než 15 tisíc obrázků ve vysokém rozlišení
  • Kvanta historického obsahu z vývoje kosmonautiky, historických misí a vývoje techniky

Mobilní aplikace je poměrně oblíbená a vývojáři věří, že verze pro Apple TV bude ještě oblíbenější. Už jen vzhledem k povaze televize jako média. Můžete si například nastavit livestream z ISS jako spořič obrazovky vaší Apple TV. Můžete tak s úžasem sledovat, v jaké výšce a rychlosti stanice pluje nad naší modrou planetou. Aplikace je zcela zdarma, nabízí obrovské množství obsahu a každý, kdo se o vesmír alespoň trochu zajímá, v ní najde něco zajímavého. Aplikaci, která podporuje iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV a další zařízení, si můžete stáhnout zde.

NASA-apple-tv-app

Zdroj: Extreamist

Dnes nejčtenější

.