Zavřít reklamu

XIaomi mi band 1sUž před pěti měsíci mělo Xiaomi představit chytré hodinky, o čemž jsme vás informovali zde. Bohužel se tak nestalo a nakonec se na hodinky zapomnělo. Před pár dny ale CEO Xiaomi oznámil vydání již druhé verze chytrého náramku Mi Band. Jedná se opět o fitness tracker s dlouhou výdrží baterie a mnoha funkcemi. Náramek by měl disponovat 0,42-palcovým OLED displejem, který má ochrannou vrstvu proti poškrábání a 70mAh baterií s výdrží 20 dní. Pod displejem bude domovské tlačítko, kterým se dají ovládat všechny funkce. Mezi tyto funkce patří měření srdečního tepu, počet kroků a čas.

Narozdíl od předešlé verze ale nemá funkci vzdálenost. K dostání budou čtyři typy barev náramků: zelená, modrá, černá a oranžová. Tyto náramky budou z prodyšnějšího materiálu odolnému proti pocení. Na voděodolnost se také nezapomnělo, a tak náramek dostal certifikaci IP67, což znamená, že se s nimi bude dát sprchovat nebo například umývat nádobí.

Díky senzoru pro srdeční tep a akcelometru bude možné ještě lépe snímat spánek. Stejně jako většina fitness náramků budou k dispozici vibrace při neaktivitě.

Největší výhodou Mi Band 2 jsou vibrační upozornění pro SMS a volání. Je ale možné, že po nějaké době vyjde update appky pro notifikace ostatních aplikací. Počítá se také s možností odemykání vybraných android zařízení rovnou přes náramek.

Prodej by měl začít 7. června v Číně s přibližnou cenou 550 Kč. Spolu s náramky také vyšla přepracovaná aplikace Mi Fit, která si prošla redesignem. Náramek bude kompatibilní i s operačním systémem iOS.

xiaomi-mi-band-2-3-1464861613-c0LS-column-width-inline

Mi Band

13674-8492390f6ab803cfd23073f2868c1589-2

*Zdroj:wareable.com

Dnes nejčtenější

.