Zavřít reklamu

iPhone 7 prislusenstvi iconNové příslušenství pro chystaný iPhone 7 se už ve velkém vyrábí a dokonce jej i některé společnosti již prodávají. Obaly, krycí skla a fólie nám ale potvrzují, že se letos velkých změn nedočkáme, což ostatně prozradily i veškeré zdroje seznámené s plány Applu.

Redaktorům ze zahraničního serveru Pocket-link se totiž na eventu Computers Unlimited Exposed v Londýně dostalo do rukou jedno z prvních příslušenství pro iPhone 7. Každý si teď jistě může říct, že nějaké to příslušenství, které se tváří, že je pro iPhone 7, dokáže vyrobit v podstatě jakákoli firma v oboru, jenže zmiňované obaly a fólie neprezentovala jen tak ledajaká společnost. V Londýně totiž odhalila obaly známá a poměrně populární značka Cygnett, což ukazuje na fakt, že své produkty nevytvořila jen na základě nějakých fám od analytiků

Pocket-link upozornil, že ochranné fólie disponují nad mikrofonem dvěma otvory pro senzory namísto jednoho, což nám naznačuje, že by mohlo jít o stejný senzor, který se objevil na nedávném úniku i na zadní straně vedle fotoaparátu. Pokud se zaměříme na samotné obaly, tak ty jsou samozřejmě vyfoceny na současném iPhonu 6s, ale jak si můžete všimnout, otvor pro zadní fotoaparát je také o něco větší, což opět potvrzuje nedávné úniky i informace, že iPhone 7 má disponovat větší čočkou fotoaparátu.

Kromě většího fotoaparátu, nového senzoru a absence pruhů pro antény vedoucí přes záda telefonu, bychom se žádných dalších novinek v oblasti designu dočkat neměli. Větší iPhone 7 Plus by se měl pochlubit duálním fotoaparátem, ale nějakou dobu zmiňovaný Smart Connect bychom na něm nakonec najít neměli.

Všechny úniky, informace a nyní i příslušenství nám naznačují, že chystaný iPhone moc zajímavý nebude, alespoň co se designové stránky týká. Výrobce obalů Cygnett uvedl, že jejich příslušenství bylo vyrobeno na základě konstrukčních specifikací, které výrobci obalů vždy dostávají několik měsíců před představením iPhonu, aby stihli své příslušenství vyrobit.

Jestliže tedy obaly pro iPhone 7 sedí na současný model, pak letošní smarphone od Applu bude takový iPhone 6Ss. Opravdu velkých změn bychom se totiž měli dočkat až příští rok, kdy má Apple představit rovnou iPhone 8, který bude kompletně přepracovaný a pravděpodobně bude opět skleněný, čímž se tak trochu vrátí k doposud snad nejpovedenějšímu iPhonu 4.

iPhone 7 prislusenstvi 1
iPhone 7 prislusenstvi 2
iPhone 7 prislusenstvi 3
iPhone 7 prislusenstvi 4
iPhone 7 prislusenstvi 5
iPhone 7 prislusenstvi 6
iPhone 7 prislusenstvi 7
iPhone 7 prislusenstvi 8

 

Dnes nejčtenější

.