Zavřít reklamu

Apple India logo iconApple dnes oficiálně oznámil otevření nových kanceláří v Indickém městě Hyderabad. Zaměstnanci se zde zaměří na vývoj Apple Maps pro iPhone, iPad, Mac a Apple Watch. Investice urychlí podle slov Applu vývoj Apple Maps a vytvoří 4000 nových pracovních míst.

„Apple je zaměřen na to, aby dělal nejlepší produkty a služby na světě a y jsme nadšeni z otevření nových kanceláří v Hyderabadu, které se zaměří na vývoj Apple Maps. Talenty v dané oblasti jsou neuvěřitelné a těšíme se na rozšíření našich vztahů s univerzitami a partnery našich platforem,“ uvedl Tim Cook CEO společnosti Apple.

Apple neustále aktualizuje a přidává nové funkce do svých Apple Maps včetně 3D zobrazení a funkce Flyover, které pomáhají zákazníkům najít informace co nejsnadněji. Apple přidal v iOS 9 také funkci Transit, která je v současné době k dispozici ve více než 300 městech celého světa. Nové kanceláře Applu se nachází v areálu Waverock a budou poskytovat prvotřnídní zázemí pro tým rozšiřující Apple Maps.

Apple má v současné době v Indii více než 640 000 aktivních vývojářů a dalších lidí zapojených do ekosystému společnosti. Jen včera oznámil otevření velkého výukového centra pro vývojáře v Indii.

waverock_hyderabad

Dnes nejčtenější

.