Zavřít reklamu

WWDC 2016 widget iconDo WWDC nám zbývá necelý měsíc a i když se to někomu může zdát poměrně dlouhá doba, věřte, že uteče jako voda. WWDC 2016 bude probíhat celý týden od 13. do 17. června, ale Apple jí zahájí úvodní konferencí, na které by měl představit nový iOS 10, OS X 10.12, novou Apple Music a pravděpodobně i několik dalších novinek, které by se měly týkat iTunes, Swiftu a HomeKitu. Co se týče nového iOS 10, na který se všichni těší zajisté úplně nejvíc, tak bohužel nění příliš mnoho informací o novinkách, kterých bychom se měli dočkat. Nicméně, měla by dorazit zcela nová aplikace HomeKit a pravděpodobně i kompletně přepracované Apple Maps, které by měly disponovat funkcí Street View, jako nabízí Google.

Pokud už na WWDC netrpělivě čekáte a chcete každý den vědět, kolik přesně do konference zbývá, pak pro vás máme řešení. Vývojář ravirajm totiž vytvořil speciální widget do Dashboardu na Macu, který ukazuje, kolik přesně dní, hodin, minut a sekund ještě zbývá do dne, kdy se bude konat WWDC 2016. Pokud máte Mac s OS X a chcete si widget nainstalovat, pak není nic jednoduššího, než postupovat podle návodu níže.

1) Stáhněte si widget přímo z tohoto odkazu
2) Rozbalte zip, který se uložil do složky Stahování ve Finderu
3) Jděte do Předvolby systému –> Mission Control a zde zkontrolujte, zda není u položky Dashboard nastaveno Vypnuto. Pokud ano, tak jej aktivujte buďto jako překryv nebo jako plochu
4) Vraťte se složky Stahování a dvakrát poklikejte na rozbalený soubor
5) Zvolte instalovat, jak vidíte na snímku níže
6) Nyní by se měl automaticky otevřít Dashboard, klikněte na wwdc16newFont a widget se vám přidá

WWDC 2016 widget 2
WWDC 2016 widget 3
WWDC 2016 widget 1

Pokud máte Dashboard nastavený jako překryv, tak jej zobrazíte klávesovou zkratkou fn + F12. Pokud jste jej nastavili jako plochu, tak stačí stisknout klávesu F3, kdy se vám aktivuje Mission Control, kde uvidíte Dashboard, případně můžete gestem na trackpadu přecházet mezi plochami, Dashboard se nachází vždy úplně vlevo.

WWDC 2016 widget

*zdroj: idownloadblog

Dnes nejčtenější

.