Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5Vypadá to, že Apple možná dostal rozum a v září představí nakonec jen dva iPhony 7. Ještě donedávna se totiž proslýchalo, že by měla kalifornská společnost představit iPhone 7, iPhone 7 Plus a iPhone 7 Pro, kde poslední jmenovaný by byl vlastně Plus model jen obohacený o duální fotoaparát, Smart Connector a pravděpodobně o další přidané hodnoty. Nyní ale analytik Ming-Chi Kuo z KGI Securities mění své původní prohlášení a uvádí, že Apple představí jen dva iPhony 7.

Kuo totiž uvádí, že Apple skutečně pracoval na dvou modelech iPhonu 7 Plus, ale nakonec se rozhodl jen pro jeden z nich. Ve výsledku ale půjde vlastně o ten lepší Plus model, jelikož podle analytika bude skutečně disponovat duálním fotoaparátem. Navíc se jeho budoucí majitelé budou moci pochlubit 3GB RAM, kterou má iPhone 7 Plus disponovat, a to kvůli zvýšeným nárokům na zpracování obrazu respektive snímků z duálního fotoaparátu.

Kuo dále potvrzuje, že Apple již tradičně vydá nové iPhony na podzim tohoto roku a opět nabídnou 4,7palcový a 5,5palcový displej. Co se týče většího modelu s duální fotoaparátem, tak analytik předpovídá 20-30 milionů prodaných kusů ještě v tomto roce, tedy v době po představení a během vánoční sezóny, kdy jsou prodeje nejvyšší.

Analytik sice neuvádí žádné podrobnosti o dostupnosti většího iPhonu, ale vzhledem k duálnímu fotoaparátu, který by měl nabízet optický zoom, bude zpočátku dostupnost modelu slabší, jelikož výroba duální fotoaparátu nepůjde tak rychle, jako výroba fotoaparátu běžného, který bude na menším modelu.

iPhone 7 dual camera FB

*zdroj: macrumors

 

Dnes nejčtenější

.