Zavřít reklamu

ikona 9275652_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Where To Eat? PRO
Ať jste kdekoliv na světě, tak aplikace Where to Eat? vám pomůže najít cestu k nejbližší restauraci. Jednoduchá a přehledná aplikace, kterou si můžete uzpůsobit podle svých nároků a potřeb. Aplikaci využijete i na svých Apple Watch.

[appbox appstore id294193888 oldprice=“1,99€“]

AirPhotoViewer
AirPhotoViewer vám umožní přímo prohlížet fotografie z vašeho počítače na vašem iOS zařízení (iPhone, iPad, iPod Touch), aniž byste museli cokoliv synchronizovat. Aplikace také umí sdílet snímky prostřednictvím WiFi, zaheslovat soubory a mnoho dalšího.

[appbox appstore id524118762 oldprice=“4,99€“]

Mini for Twitter
Mini for Twitter je zjednodušenou verzí Twitteru. Uchovejte data na svém Twitteru v bezpečí i v případě, že má někdo přístup k vašemu telefonu. Oficiální aplikace má 65 MB, Mini pouhých 3.5 MB.

[appbox appstore id1093502399 oldprice=“0,99€“]

Ligify
S Ligify vám stačí jedno kliknutí pro uložení nebo sdílení Live Photos s přáteli či rodinou přes iMessage, Facebook, Twitter, Instagram a další. Aplikace filtrujte a zobrazuje pouze Live Photos. Tyto fotografie můžete snadno konvertovat na GIF či MOV. Live Photos mohou pořídit pouze majitelé iPhone 6s a 6s Plus, ale pokud nemáte ani jeden model, tak můžete obdržet Live Photos od vašich přátel a můžete využít Ligify na konvertování těchto snímků na GIF či MOV.

[appbox appstore id1048863900 oldprice=“0,99€“]

Zen Lists
Zen Lists se zaměřuje na vytváření seznamů na prakticky cokoli. Aplikace Zen Lists byla vytvořena k tomu, aby byla co nejjednodušší, ale zároveň také nejvýkonnější. Aplikace je rychlou a spolehlivou cestou k vytváření úkolů, cílů, seznamů vašich předmětů a dalších listů. Seznamy mohou být dále lehce sdíleny.

[appbox appstore id796726369 oldprice=“1,99€“]

Weather Now
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí 15ti denní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce.

[appbox appstore id488674899 oldprice=“1,99€“]

SnapFun HD
Vezměte váš iPad a začněte zachycovat zajímavé a zábavné snímky. Staňte se hrdinou, darebákem, nestvůrou – prostě čímkoliv, čím jste kdy chtěli být. SnapFun HD nabízí různorodé kategorie jako Zvířata, Démoni, Cestování, Magie a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1096487347 oldprice=“0,99€“]

Data Usage Pro
Skvělá aplikace, která je určená pro každého, kdo je majitelem iOS zařízení a využívá mobilní data. S pomocí aplikace budete mít vždy svá data pod kontrolou.

[appbox appstore id456056258 oldprice=“1,99€“]

Coyn
Coyn je aplikací, která vám bude užitečným pomocníkem pro monitorování vašich každodenních výdajů. Coyn vám přináší jednoduchý, bezpečný a stylový způsob, jak si udržet přehled o příjmech a výdajích ve vašem životě. Aplikace podporuje 3D Touch, takže vám umožní přidávat výdaje či příjmy opravdu bleskurychle.

[appbox appstore id1079275652 oldprice=“1,99€“]

Mail Master
Mail Master je excelentní mailovou aplikací, ve které můžete použít emailové účty z Gmailu, Yahoo Mailu, Hotmailu, Outlooku, AOL Mailu a další. Aplikace podporuje vícero účtů, nabízí push notifikace v reálném čase, Touch ID a podporuje JPG, PDF, DOC, XLS, RAR a ZIP. Mail Master podporuje Apple Watch. Mail Master je nyní zdarma, pouze nefunguje plug-in.

[appbox appstore id909587083 oldprice=“0,99€“]

Camera Plus
Stalo se vám, že jste nemohli být na skupinové fotografii s přáteli nebo rodinou, jelikož jste museli být fotografem? Camera Plus vám rozhodně pomůže. Aplikace vám nabízí funkci AirSnap, což je snadná a intuitivní možnost, jak dálkově ovládat snímání fotografií či videí iPhonem či iPadem. Aplikace také podporuje Apple Watch. Camera Plus je aplikací týdne, která je zdarma.

[appbox appstore id330803072 oldprice=“0,99€“]

Anchor Pointer
Anchor Pointer je aplikací, která vám umožní ukládat GPS pozici a poté vás hezky pěkně dovede zpět za pomocí kompasu. Anchor Pointer vám nabízí možnost, jak lehce najít své zaparkované auto či se vrátit na hotel. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id791684332 oldprice=“3,99€“]

Shoot by ProCam
Pokud vám nevyhovuje výchozí aplikace Fotoaparát k pořizování fotografií, pak by pro vás mohla být dobrou náhradou aplikace Shoot by ProCam. Nabízí totiž mnoho pokročilých možností při pořizování fotografií, které vám pomohou dosáhnout lepších výsledků. Naproti tomu rozhraní je čisté a přehledné.

[appbox appstore id1003086301 oldprice=“1,99€“]

Brave Guardians
Brave Guardians je epická 3D akční obranná hra, která vypráví příběh čtyř hrdinů (Pepo, Tiko, Zagi & Rapu) a každý z nich má neobyčejné schopnosti a dovednosti. Buďte připraveni na skvělé dobrodružství a ubraňte svůj svět před krutými démony. Hra nabízí dva herní režimy (Campaign and Guardian), 4 odlišné světy, přes 22 unikátních levelů s 3D prostředím, více než 30 nepřátel a mnoho dalšího.

[appbox appstore id834649910 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.