Zavřít reklamu

ikona 8917900_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

My_Car
My_Car je jednoduchou a praktickou aplikací pro všechny majitele aut. Můžete do ní ukládat jakékoliv činnosti okolo vašeho auta (finance, data, geografické souřadnice) a poté si vše můžete prohlížet ve své historii či na mapě. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id1019486891 oldprice=“0,99€“]

Anchor Pointer
Anchor Pointer je aplikací, která vám umožní ukládat GPS pozici a poté vás hezky pěkně dovede zpět za pomocí kompasu. Anchor Pointer vám nabízí možnost, jak lehce najít své zaparkované auto či se vrátit na hotel. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id791684332 oldprice=“3,99€“]

PDF to Audio Offline
Čtěte, poslouchejte, prohlížejte, skenujte a opatřujte poznámkami skoro cokoliv co potřebujete na vašem iPadu a iPhonu – to vše v režimu offline. Aplikace vám umožní konvertovat jakýkoliv textový soubor (PDF, RTF, FB2, TXT, PPT, DOC, XLS, HTML) do audio podoby. Aplikace vám umožní číst a ukládat audio formáty ve více než 120 jazycích.

[appbox appstore id1057919246 oldprice=“0,99€“]

AirAV
AirAV je UPnP a DLNA přehrávač, který dokáže streamovat videa, hudbu a fotografie z UPnP a DLNA serverů na váš iPhone, iPad i iPod Touch. Tato aplikace podporuje jakékoliv video formáty (WMV, AVI, MKV, RMVB, RM, XVID, MP4 a další), audio formáty (MP3, WMA, RM, ACC, OGG, APE, FLAC,FLV a další), titulky, mnoho serverů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id480962404 oldprice=“0,99€“]

Clone Magic
Chtěli byste vytvářet fotky, kde budete vy nebo někdo jiný několikrát, ale nevíte, jak na to? Máme pro vás jednu aplikaci, díky které můžete naklonovat sebe nebo kohokoliv jiného během okamžiku. Stačí vyfotit 2 až 6 snímků, označit objekt, který chcete naklonovat a je hotovo – váš výsledek můžete sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id647554947 oldprice=“1,99€“]

WikiLinks
Wikilinks je aplikací, díky které můžete prozkoumávat vše, co Wikipedia nabízí. Tato aplikace vám také poskytne různá YouTube videa spřízněná s tématem, které vás zajímá a přináší pokrokové prohlížení obrázků a fotografií. Takže jestli patříte k těm, kteří si rádi rozšiřují své vědomosti, tak pro vás bude Wikilinks to pravé!

[appbox appstore id990956008 oldprice=“3,99€“]

Cloud Hub
Cloud Hub je přehlednou čtečkou dokumentů a správcem pro iOS platformu. Umožní vám stahovat a uploadovat soubory z cloudových služeb (Box, Dropbox, Drive, iCloud). Se všemi soubory, které máte uložené v aplikaci, můžete manipulovat, přejmenovávat je či odstraňovat. Můžete si prohlížet všechny běžné soubory jako PDF, PNG, JPG, MP4, iWork, MS Office a další. Své soubory můžete sdílet také přes sociální sítě.

[appbox appstore id972238010 oldprice=“0,99€“]

VideoMP3
S aplikací VideoMP3 můžete snadno a bleskurychle konvertovat jakékoliv video na MP3. VideoMP3 extrahuje audio z videí ve formě MP3. Aplikace podporuje různorodé formáty videí (3GP, FLV, MP4, MOV, MKV, AVI, MPG, MPEG a mnoho dalších) a nabízí MP3 přehrávač. Dále aplikace podporuje hudební playlisty a nabízí úplnou kontrolu nad přehrávaným obsahem na uzamčené obrazovce.

[appbox appstore id1078917900 oldprice=“2,99€“]

My Rec
My Rec je užitečnou aplikací pro správu audio nahrávek. Aplikace je ideální pro nahrávání hovorů (pouze s Apple Watch), přednášek, schůzek, poraden a pro řadu dalších věcí. Aplikace nabízí widget, podporu 3D Touch a nemusíte se omezovat v délce nahrávání.

[appbox appstore id918925207 oldprice=“0,99€“]

My_Moto
My_Moto je přehledná a užitečná aplikace pro majitele motorek. Můžete do této aplikace ukládat různé aktivity okolo vaší motorky (náklady, datum jízdy a geografické souřadnice). Aplikace vás navede k vaší zaparkované motorce, nabízí možnost záznamů o vícero motorkách a mnoho dalšího. My_Moto podporuje Apple Watch. Aplikace je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id1037350776 oldprice=“1,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.