Zavřít reklamu

WWdcKaždý červen Apple pořádá svou Worldwide Developers Conference (WWDC) v kongresovém centru Moscone West v San Franciscu, který pojme tisíce vývojářů z celého světa, jenž mají jedinečnou možnost setkat se zde s inženýry z Applu a s ostatními vysoce postavenými zaměstnanci v kalifornské společnosti. Už v lednu jsme vás informovali, že by se letošní WWDC 2016 měla konat v týdnu od 13. do 17. června opět v kongresovém centru Moscone West v San Franciscu. Šlo ale o nepotvrzenou informaci, která se mohla samozřejmě ještě změnit. Jenže nyní nám jí Siri oficiálně potvrdila.

Když se totiž Siri zeptáte, kdy se bude konat letošní WWDC, prozradí vám, že jí Apple bude skutečně pořádat od 13. do 17. června v San Franciscu, kde jí Apple pořádá již několik let. Siri doslova odpoví: „The Worldwide Developers Conference (WWDC) will be held June 13 to June 17 in San Francisco. I’m so excited!

Dnešním dnem máme tedy oficiálně potvrzeno, kdy Apple představí nový iOS 10, OS X 10.12, který by se mohl přejmenovat na MacOS a možná i několik dalších novinek, které by se měly týkat Apple Music, Siri a programovacího jazyka Swift. WWDC je každoročně pořádána především pro vývojáře, kteří se zde dozví, jak správně vyvíjet své aplikace. Společnost si ale za vstupenku nechá pořádně zaplatit, konkrétně $1,599 (38 170 Kč) a navíc jí nezíská jen tak někdo.

WWDC 2016 Siri FB

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.