Zavřít reklamu

iPhone 7 icon ctenarSpekulace ohledně nového modelu se objevují pravidelně zhruba dva dny po vydání toho v té době již starého a tak už více než půl roku čteme nejrůznější informace o tom, jak bude vypadat iPhone 7 a co vše přinese. O to výraznějších spekulací se dočkáváme s tím, že se jedná o zcela nový iPhone, nikoli o verzi s označením „S“, která vychází z původního designu a „jen“ přináší několik vylepšení.

Velmi dobře informovaný server MacOtakara o sobě dal v noci opět vědět a potvrdil několik informací, které se týkají iPhone 7. Podle MacOtakara by měl nový iPhone 7 nabídnout skutečně absenci 3,5mm jack konektoru pro připojení sluchátek, stejně jako tenčí Lightning port. Zde se zřejmě bavíme o konstrukci okolo samotného konektoru, nikoli o konektoru jako takovém, ten by Apple po pár letech zřejmě měnit nechtěl, hlavně v situaci kdy pomocí něj nabíjí drtivou větěinu svých produktů.

Co se designu týká, neměl by mít telefon zadní pruhy, které lidé tolik odsoudili u iPhone 6 a iPhone 6s, ovšem bude mít stejně jako jeho předchůdce, tedy stejně jako současná generace vystouplou čočku kamery. Novinka by měla s největší pravděpodobností nabídnout tkaé stereo reproduktory. MacOtakara také uvádí, že nový iPhone 7 může být o 1mm tenčí než současný telefon od applu, což by znamenalo tloušťku pouze 6,1mm, stejnou jakou dnes nabízí iPod touch.

Dále pak MacOtakara komentuje také informace o vodotěsnosti, které se podle serveru nový iPhone 7 nedočká, stejně tak jako se nedočká ani duálního fotoaparátu. Server však upozorňuje, že netuší, zda iPhone 7 plus náhodou duální fotoaparát nabídne, ovšem klasická verze iPhone 7 jej mít rozhodně nebude.

iPhone 7 3,5mm jack Lightning speaker FB

*Zdroj: macotakara.jp

Dnes nejčtenější

.