Zavřít reklamu

Apple Watch Black icon

Apple si svých hodinek váží a to dokazuje i fakt, že pracuje na novém typu, který by mohl být představen už v březnu letošního roku. Dokonce jsou podle analytické firmy NetBase Apple Watch luxusnější hodinky než klasické hodinky značky Rolex. Co hodinky dělá hodinkami jsou zajisté ciferníky. Na Apple Watch můžeme vybírat celkem z 11 stylů, které si můžeme upravit podle našeho gusta. Speciální edice Apple Watch Hermès má o jeden ciferník navíc. S příchodem watchOS 2 si můžeme vytvořit ciferník s vlastní fotografií. Nyní Apple hledá inženýry, kteří se připojí k týmu, jehož hlavní náplní práce je vývoj nových ciferníků pro jablečné hodinky.

Apple ve svém inzerátu uvedl, že ideální kandidát na pozici inženýra musí mít minimálně 3 roky zkušenost v oblasti vývoji softwaru. Ten, který projde velice náročným přijímacím pohovorem bude mít mnoho povinností, které se týkají návrhu, vývoje a testování softwaru pro Apple Watch. Dále bude úzce spolupracovat s konstrukčním týmem a bude se zaměřovat na interakci člověka s počítačem.

Není zatím jasné, ve který verzi nebo modelu hodinek se nových ciferníků dočkáme. V nedávno zveřejněné beta verzi operačního systému WatchOS 2.2 žádné nové ciferníky bohužel nenalezneme. Systém WatchOS 2.2 by měl být uvolněn příští měsíc.

apple_watch_facebook

*Zdroj: Macrumors.com

Dnes nejčtenější

.