Zavřít reklamu

Facebook-Messenger-iOS-iconFacebook Messenger je v dnešní době mezi uživateli jedna z nejrozšířenějších aplikací na chatovaní s přáteli. Dovolil bych si tvrdit, že v České republice na na Slovensku jde o nejpopulárnější chatovací aplikaci vůbec, a to i přesto, že celosvětově má více uživatelů WhatsApp, který ale u nás tolik rozšířený není. Pokud tedy i vy patříte mezi ty, co si píšou z přáteli převážně přes Messenger, určitě už někdy nastala situace, že vám dorazila zpráva v momentě, kdy jste měli iPhone položený před sebou na stole, u kterého sedělo i několik dalších vašich přátel nebo někdo jiný, u kterých jste nechtěli, aby si zprávu přímo z uzamčené obrazovky snadno přečetli. Naštěstí Messenger lze nastavit tak, aby se přímo na obrazovce neukazoval text zprávy, ale jen upozornění, že vám někdo píše.

Jak skrýt text zpráv z Messengeru

1. Na svém iPhonu si otevřte Messenger
2. Vpravo dole klikněte na Nastavení
3. Nyní na Upozornění
4. Zde odškrtněte volbu Zobrazit náhledy

Od teď se na uzamčené obrazovce, bannerech i v Oznámeních uvidíte jen například: “Tomáš vám poslal zprávu.” Pro zobrazení textu zprávy musíte přejít přímo do konverzace v Messengeru. Jak bude taková notifikace vypadat, se můžete podívat níže.

Jak skrýt text zpráv z Messengeru 1 Jak skrýt text zpráv z Messengeru 2

Pokud ale chcete, aby se na uzamčené obrazovce vůbec neukazovalo, že vám někdo na Messengeru napsal, tak stačí postupovat podle návodu níže a vypnout tak zobrazování notifikací. V takovém případě sice uslyšíte zvuk notifikace a zavibruje iPhone, ale obrazovka se nerozsvítí a když ji rozsvítíte, tak nikde notifikaci neuvidíte.

Jak skrýt notifikace z Messengeru

1. Na iPhonu otevřete Nastavení
2. Zvolte Oznámení
3. Zde vyhledejte Messenger a klikněte na něj
4. Odškrtněte volbu Na zamčené obrazovce

IMG_0791
IMG_0790

Jak skrýt text zpráv z Messengeru FB

 

Dnes nejčtenější

.