Zavřít reklamu

iphone5s-goldZpráv o 4″ iPhonu je v posledních několika týdnech více než dost a dokonce i nejslavnější Apple analytik Ming-ChiKuo tvrdí, že se jej dočkáme už v první polovině příštího roku. Do teď jsme si ale mysleli, že se 4″ iPohne bude jmenovat iPhone 6c, kde „c“ by už neznamenalo colorful, ale compact. Dalším adeptem bylo označení New iPhone 5s, jelikož vlastně půjde jen o přepracovaný, současný iPhone 5s, ale ani v tomto případě jsme se nejspíš netrefili.

Čínský server MIC Gadget – jenž nás už v minulosti několikrát informoval o plánech Applu a někdy i úspěšně – nyní přichází s odkazem na své zdroje ve Foxconnu se zprávou, že 4″ iPhone sice bude disponovat všemi již zmíněnými vlastnostmi (Apple Pay, kovové šasi, A9 procesor, nižší cena), ale nevyjde už v únoru, ale až v září po boku iPhonu 7 a 7 Plus. Tím pádem nepůjde o iPhone 6c nebo o New iPhone 5s, ale o iPhone 7c, tedy o cenově dostupnější a menší model pro zákazníky, kterým nevyhovují současné modely.

Na jednu stranu dává tvrzení smysl, jelikož Apple poslední roky vydává iPhone jen v září, ale nekoresponduje s žádnými informacemi, které jsme doposud slyšeli. Vzhledem k tomu bychom měli být k této zprávě skeptiční do té doby, dokud jí neuslyšíme i od jiného zdroje.

iPhone 6c

*zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.