Zavřít reklamu

Warhammer 40,000 Freeblade iconNa začátku září, při představování iPhonu 6s, ujistil Apple své publikum, že 3D Touch displej bude skvělý zejména při hraní, jelikož přinese nové možnosti, které značně zjednoduší ovládání. Na pódium pak pozval vývojáře z Pixel Toys, kteří obecenstvu a všem u obrazovek ukázali, jak bude vypadat hraní na iPhonu 6s a využívání 3D Touch gest v herním světě. Ukázka vypadala zajímavé a osobně jsem se už těšil, až si vyzkouším hraní nových rozměrů, u kterého budu moc používat nová gesta.

Je pravda, že hned po zahájení prodeje iPhonu 6s jsme měli tu možnost, vyzkoušet si první hry pro nový iPhone a zejména pak pro jeho 3D Touch displej, ale popravdě nepřinášely nic převratného. Nyní se ale dostala do App Storu nová hra Warhammer 40,000: Freeblade, která byla právě prezentována vývojáři během Apple konferenci při představování iPhonu 6s.

Hra využívá 3D Touch k snadnému měnění zbraní nebo k přibližování během střílení, abyste tak mohli lépe sestřelit své nepřátele. Všechny zájemce, kteří nevlastní nejnovější iPhone 6s nebo 6s Plus, jistě potěší, že hra je dostupná i pro straší iPhony, iPady a iPody touch, kde sice ovládání, vzhledem k absenci 3D Touch, není tak lákavé, ale i přesto vás bude hra bavit

Pokud máte o Warhammer 40,000: Freeblade zájem, pak vás určitě potěší, že si ji z App Storu můžete stáhnout zcela zdarma, ovšem ve hře nechybí možnost zakoupení různých balíčků prostřednictvím in-app nákupů.

[appbox appstore id1043640363]

Warhammer 40,000 Freeblade

Dnes nejčtenější

.