Zavřít reklamu

iPad Pro iconV závislosti na zítřejším zahájení prodeje gigantického iPadu Pro s 12,9palcovým displejem, vydal dnes Apple na svém YouTube kanále vůbec první reklamu pojmenovanou “A Great Big Universe.” Jak už název napovídá, reklama se točí okolo vesmíru a využití iPadu Pro při pozorování hvězd, kdy so vzápětí můžete okamžitě poznamenat to nejdůležitější do další aplikace, kterou máte otevřenou hned vedle pomocí funkce Split View, jenž je novinkou iOS 9.

Apple tak ukazuje přednosti velkého displeje a aplikace, které jsou pro něj přímo optimalizované, aby gigantickým tablet dokázaly správě využít. V reklamě samozřejmě nechybí ani ukáza použití Apple Pencil, o kterém včera Tim Cook prohlásil, že je něco víc, než jen obyčejný stylus, což naznačovaly i první recenze na iPad Pro před několika týdny.

iPad Pro se začíná prodávat už zítra, a to i v České republice. Na Slovensko by měl k APR dorazit ještě během tohoto týdne. Cena bude startovat na 24 990 Kč za 32GB Wi-Fi verzi a končit bude na 33 790 Kč za 128GB Wi-Fi + Cellular verzi.

https://youtu.be/4AZR8a5XVSs

iPad Pro ad

Dnes nejčtenější

.