Zavřít reklamu

McDonalds logoVždy, keď má Apple nejaký veľký event, ukáže nám párminútové video, v ktorom nás Jony Ive ohúri množstvom detailov, ktoré Apple umiestnil do svojich nových produktov. Práve takéto videá sa stali v posledných rokoch terčom vtipov nielen od youtuberov, ktorí parodovali Apple, ale aj od veľkých firiem, ako je napríklad Ikea. Tá si z Applu vystrelila naozaj originálnym spôsobom a predstavila po jeho vzore katalóg BookBook, ktorý má nekonečnú výdrž batérie, podporu viacerých užívateľov, papier citlivý na dotyk a veľa ďalšieho.

Zamysleli ste sa ale niekedy nad tým, ako by to vyzerlo, keby sa po vzore Appláckych videí rozhodol McDonald’s predstaviť svoj Big Mac? Ak áno, tak potom tu pre vás máme ďalšie podarené video, v ktorom uvidíte, ako by vyzeralo predstavovanie produktov, menovite hranoliek Fri s inteligentnou masťou, kuracie kúsky Nugget, ktoré navždy zmenia vzhľad kuraťa a nakoniec je to aj hamburger Mac, ktorý prekypuje ohromným množstvom detailov.

Samozrejme, jedná sa len o vtip a nejedná sa o skutočnú reklamu z dielne McDonald’s. Zato je však mimoriadne úspešný, za dva dni ho totiž uvidelo 1,2 milióna ľudí.

Mac

Dnes nejčtenější

.