Zavřít reklamu

Huawei WatchNa veletrhu IFA Huawei hodinky nepředstavil, to se stalo už dávno. Přeci jen ale vypustili do světa důležitou zprávu a to, že hodinky s okamžitou platností vstupují na evropský trh. Konkrétně se jedná o státy Německo, Itálie, Španělsko a Francie. Další státy budou pochopitelně následovat, jmenovitě například Velká Británie, Japonsko nebo Spojené Arabské Emiráty. Mimo to začal v Americe předprodej. Na otevřený prodej u nás si zatím budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. Ceník v eurech je již známý, takže se pojďme podívat, kolik stojí tyhle krásné a minimalisticky provedené hodinky.

Základní a úplně nejjednodušší varianta, která je z oceli a pásek kožený bude stát 400 Euro, pokud budete chtít pásek kovový, tak si připravte dalších 50 Euro. Pak máme černou variantu s černým kovovým páskem za 450 Euro. Následně variantu s růžovým zlatem a hnědým páskem z aligátoří kůže, za tu už budete muset sáhnout do kapsy pro 700 Euro. Tahle variantu bude dostupná pochopitelně i s kovovým řemínkem. Ceny hodinek tedy začínají na čtyř stech Eurech, což při současném kurzu je téměř 11 000 korun! Nejdražší varianta se potom zastavila na sedmi stech Eurech, takže na 19 000 korunách. Je tedy jasně vidět, že Huawei Watch nepatří do střední třídy a tvůrci jsou si toho pevně vědomi a za svoje dílo si nechají zaplatit.

Huawei Watch Black
Huawei Watch jsou chytré hodinky od čínské firmy Huawei, jak již název napovídá. Na první pohled zaujmou svým designem, který je neskutečně poutavý a zaujme především minimalisticky vnímající zákazníky. Dominantou je 1,4″ kruhový AMOLED displej se sympatickým rozlišením 400×400. Tělo hodinek je, až na nejdražší variantu, z tvrzené oceli. Pásky jsou z klasické kůže, oceli a v tom nejdražším možném provedení i z aligátoří kůže. Plus k tomu si můžete připnout jakýkoliv vlastní osmnáctimilimetrový řemínek. Hodinky běží na platformě Android Wear a díky nejnovějšímu updatu fungují i s iOS. Baterie má kapacitu 300mAh, takže dva dny hodinky přežijí a navíc jsou za hodinu a čtvrt nabity. Pozitivní je rozhodně i certifikace IP67, což značí voděodolnost až do 1 metru na třicet minut.

Huawei Watch Prices

Dnes nejčtenější

.