Zavřít reklamu

Steve Jobs BMW iconSteve Jobs byl proslulý tím, že se proháněl po Silicon Valley ve svém Mercedesu bez poznávací značky posledních desetl let, co pracoval v Applu. Jenže ještě před zmíněným Mercedesem SL55 AMG, vlastnili on a jeho manželka BMW 325i. A právě tento Jobsův kabriolet od BMW může být nyní váš. Jeho třetí majitel se totiž rozhodl tento unikátní kousek prodat.

Jobsovi byli původní majitelé vozidla od roku 1995 do roku 1996, tedy do té doby, dokud neodešel z Applu a nezaložil si společnost NeXT. Poté si ho od Jobse koupil Kelly Blue Book za $2374, ale současný majitel Julius Winegar doufá, že fanoušci Applu a Steva Jobse jsou za něj ochotní zaplatit až $15 000 (364 000 Kč).

Majitel uvádí, že Jobsovo BMW 325i nabízí spoustu nadstandartního vybavení, jako je prémiové stereo, vyhřívaná sedadla, kožený interiér nebo dokonce USB port pro nabíjení iPhonu. CarPlay samozřejmě ve výbavě není. Auto má najeto přibližně 138 000 mil (222 000 km), je však v udržovaném stavu.

Majitel dodal, že si uvědomuje, že cena je poměrně vysoká, ale je si jistý, že pro skalní fanoušky a obdivovatele Steva Jobse to nebude problém a pokud někdo nemá peníze v hotovosti, je ochoten se nějak domluvit.

 

Steve Jobs BMW
Steve Jobs BMW 2
Steve Jobs BMW 3

*zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.