Zavřít reklamu

1955632_largerV tomto článku bychom vám chtěli krátce představit několik aplikací pro Mac, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

File Shredder
Jedná se o velmi užitečnou aplikaci, která poskytne ochranu vašim datům. File Shredder neustále skartuje soubory a složky z vašeho systému, aby ochránil vaše informace a znemožnil je komukoliv vysledovat.

screen800x500 (1)

TryToAMR
TryToAMR vám umožní snadno a chytře převádět velké množství různých formátů na formát AMR.

  • Původní cena: $1,99
    Stáhnout: TryToAMR
screen800x500 (2)

Disk Cleanup Pro
Disk Cleanup Pro je kolekcí nesmírně výkonných nástrojů ke zvýšení výkonu a stability vašeho Maca. Aplikace také eliminuje potřebu manuálního čištění k ušetření místa na vašem disku. Dále umí vymazat historii prohlížeče a odinstalovat aplikace.

screen800x500 (3)

MacAppStoreSplash_2x

Dnes nejčtenější

.