Zavřít reklamu

iPhone 6 camera Od predstavenia iPhone 4S pomaly, ale isto uplynú 4 roky. Dosť dlhá doba, ktorá dokázala posunúť technológie na úplne iný level. Avšak jedna vec sa za tieto 4 roky nezmenila a disponuje ňou aj najnovší iPhone 6 spolu so svojím väčším bratom iPhone 6 Plus. Tou zmieňovanou vecou je práve rozlíšenie fotoaparátu, ktoré sa za tieto 4 roky neposunulo vpred.

Avšak konečne sa zdá, že Apple podľahne trendu mnohopixelových snímačov. Už dlhšiu dobu totiž môžeme počúvať o tom, že iPhone 6S a 6S Plus prídu s výrazne vylepšeným fotoaparátom. Všeobecná mienka medzi bežnými používateľmi hovorí o tom, že čím viac megapixelov tým lepšie fotografie. Z časti je to určite pravda, avšak netreba zabúdať na to, že kamera na iPhone patrí v dnešnej dobe medzi úplné špičky v smartfónovom priemysle a s jej 8 megapixelmi hravo poráža aj smartfóny, ktoré majú niekoľkonásobne vyššie hodnoty. Informácie prevažne hovoria o tom, že iPhone 6S ponúkne snímač s rozlíšením 12 megapixelov, čo by sa mohlo podpísať pod výrazne vyššiu kvalitu fotiek a hlavne potlačenie šumu, ktorý vzniká pri zoomovaní fotografií.

Na druhú stranu však treba poznamenať, že už od doby predstavenia iPhone 5 široká verejnosť očakáva zlepšenie snímaču, ktoré je avizované každým rokom. Okrem zvýšenia počtu megapixelov niektoré informácie hovoria aj o tom, že nový iPhone prinesie dva objektívy podobne tak ako tomu bolo pri HTC One M8. No a napokon posledná informácia, ktorá by túto skutočnosť mohla potvrdiť. Pred pár dňami sa taktiež zmienil o 12 megapixeloch aj analytik Ming-Chi Kuo, ktorý už v minulosti predpovedal viaceré veci týkajúce sa spoločnosti Apple.

iPhone 6 camera

*Zdroj: cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.