Zavřít reklamu

Microsoft SpartanMicrosoft po boku Windows 10 predstavil aj úplne nový internetový prehliadač Spartan. Aj keď je tento názov stále ešte len výrobným označením, každý už isto vie, že sa stane viac než plnohodnotným nástupcom nie príliš obľúbeného Internetu Explorer. Najnovšie úniky informácií o tomto prehliadači ukazujú, ako bude tento prehliadač vyzerať na telefónoch, kotré budú podporovať najnovší operačný systém od tohto softvérového giganta.

Na obrázkoch, ktoré v týchto dňoch unikli vďaka portálu WindowsMania.pl je jasne vidieť rozloženie celého pracovného prostredia nového prehliadača. Ako je vidieť z uniknutých fotografií, celý systém prehliadaču bude veľmi jednoduchý a bude disponovať dnes už rozšíreným „Flat dizajnom“. Vďaka skombinovaniu jednoduchosti a moderného dizajnu je celý Spartan veľmi prehľadný. Na fotografiách je vidieť väčšina používateľských prvkov, ktoré budú na telefónoch dostupné.

Vidíme tu napríklad možnosť prepínania medzi jednotlivými kartami, ktorá je dnes už na každom mobilnom prehliadači, ďalej je tu vidieť ikonka s názvom „Hub“, ktorá bude pravdepodobne obsahovať stránky uložené na pracovanie v off-line režime. Taktiež je tu tlačidlo „Share“, ktoré bude slúžiť zdielanie obsahu na sociálnych sieťach. Vidíme, že samotný prehliadač sa bude dať používať aj v landscape režime, čo ocení veľmi veľa ľudí, ktorí vlastnia väčšie smartfóny a phablety typu Lumia 1520. Či sa však Spartan dostane aj na iné platformy, sa dozvieme neskôr. Microsoft túto možnosť nevylúčil.

2246508_windowsmania-pl
2246509_windowsmania-pl

*Zdroj: windowsmania.pl

Dnes nejčtenější

.