Zavřít reklamu

Pokin App iconV iTunes App Store je přes milion aplikací a pokud má zrovna ta vaše prorazit, musí nabídnout něco nekonvenčního. Právě s takovým řešením přišla česká společnost, která vyvinula aplikaci, jenž měří kvalitu sexuálního styku. Ostatně podívejte se sami na to, jak autoři aplikaci popisují: Chcete vědět, kolik šťouchů předchází orgasmu? Jak dlouho vám to trvá nebo jestli můžou váš projev slyšet sousedi? Pokin‘ je aplikace, která změří vaše pohybové aktivity v posteli. Kromě času, hlasitosti a intenzity sexuálního aktu měří hlavně a především počet přírazů, které předcházejí (většinou) slastnému konci. Spočítali jste si někdy, kolikrát přirazíte, než dosáhnete vrcholu? S aplikací Pokin´ zjistíte, jak na tom jste! Aplikace je sexuálními zvědavci vyvinuta pro sexuální zvědavce 17+, kteří vědí, že sex prospívá zdraví.

O tom že se jedná o nápad za miliony dolarů svědčí i fakt, že se aplikace stala vítězem letošní AppParade. Cílem samotné Pokin‘ tracks sexual activity je měřit počet přírazů, které předchází orgasmu. Samozřejmostí je však také měření intenzity sexuálního styku a také hlasitost zvuků během něj. Nic z toho Applu nevadí a aplikace je z jeho pohledu nezávazná i když slouží v podstatě jako sexuální pomůcka, kterou položíte na postel vedle vás a pomocí gyroskopu a akcelometru měříte vše co je potřeba vědět. Přesto však existuje důvod, proč aplikaci v iTunes App Store nenajdete. Applu totiž vadí to, čím vznikl život každého na této planetě, včetně Tima Cooka. Sperimie v logu totiž podle Applu nemá co dělat a tak museli autoři logo předělat. To je však v momentě, kdy s tímto logem vyhrajete AppParade celkem zásadní problém.

„Je zajímavé, co Apple považuje za urážlivý, a tedy nepřípustný obsah. Piktogram samčí pohlavní buňky, která je nedílnou součástí naší existence, je evidentně více urážlivý, než ikona pěsti se zdviženým prostředníčkem, která v aplikaci symbolizuje počet přírazů,“ uvádí pro Lidovky.cz autor grafického návrhu aplikace Martin Novák a dodává: „Abychom aplikaci Pokin’ do App Storu protlačili, museli jsme upravit logotyp – odstranit spermii – což je nepříjemné, protože se na něj váží již realizované marketingové materiály. Úpravou musela projít také struktura aplikace kvůli nutnosti odstranění možnosti dobrovolně sdílet výsledky na sociální sítě. Nyní upravená aplikace opět čeká na, jak doufáme, poslední a pozitivní kontrolu.“

Dnes nejčtenější

.