Zavřít reklamu

iPhone 6Již od začátku letošního roku se na internetu rojí pověsti o tom, že nový iPhone 6 nabídne optickou stabilizaci fotoaparátu. Ta by měla přinést kvalitnější fotografie a to obzvláště v situaci, kdy fotografujeme například v neklidném prostředí, jako je jízda v autě a podobně. Nyní však dvojice analytiků ze společnosti Pacific Crest Securities Kevin Chen a John Vinh tvrdí, že optickou stabilizaci nabídne pouze větší 5,5″ iPhone 6, který bude vnímán jako prémiový produkt.

„Optické stabilizátory obrazu bude vyrábět pro Apple společnost Invensense. Věříme, že 5,5″ iPhone 6 nabídne optický stabilizátor obrazu (OIS) a očekáváme, že právě optický stabilizátor bude představovat jeden z několika rozdílů ve prospěch iPhone 6. Vzhledem k tomu, že optický stabilizátor bude Apple stát při výrobě navíc 4 až dolarů, věříme, že bude poskytovat rozdíl mezi 4,7″ a 5,5″ iPhone 6 s tím, že tímto stabilizátorem bude vybaven pouze větší model,“ tvrdí analytici.

Apple chce zlepšit kvalitu fotoaparátu bez toho, aniž by přinášel větší počet pixelů, ovšem je otázkou, zda se tohoto vylepšení nedočkáme pouze u většího modelu, který bude vnímán jako prémiový produkt a nabídne o 100$ vyšší cenu oproti standardní verzi. iPhone 6 s 5,5″ displejem by měl podle analytiků nabídnout oproti menší verzi iPhone 6 optický stabilizátor a displej pokrytý safírovým sklíčkem. Další novinkou, kterou však přinesou obě verze iPhone 6 bude NFC.

iphone61

Dnes nejčtenější

.