Zavřít reklamu

Apple_iWatchČínský server Laoyaoba tvrdí, že první generace hodinek iWatch od společnosti Apple v současné době čeká na schválení od US Food and Drug Administration (FDA), aby mohla vstoupit na trh. Pokud je tato informace pravdivá, pak to znamená, že Apple přinese hodinky jako certifikovanou zdravotnickou pomůcku, která může měřit některé hodnoty biometrických vlastností organismu s tím, že tyto hodnoty je možné považovat za objektivní a reálné a mohou s nimi pracovat nadále lékaři a zdravotnický personál.

S odkazem na vnitřní zdroje tvrdí Laoyaba, že Apple již dokončil design a specifikaci hodinek a nyní řeší administrativní záležitosti s tím, že bychom se jich měli dočkat na podzim letošního roku. Hodinky by měly nabídnout řadu pokročilých zdravotnických senzorů včetně těch, které měří krevní tlak, hladinu cukru v krvi a tepovou frekvenci. Ostatně o všem, co dokáže Apple měřit a jakým způsobem toto měření probíhá si můžete přečíst přímo zde. Apple zřejmě také vyvinul senzor, který analyzuje pot a dokáže určit některé vlastnosti jako je například úroveň hydratace našeho těla.

Vše tedy v současné době nasvědčuje tomu, že společnost Apple přinese na trh iWatch nikoli jako klasické hodinky s nějakými notifikacemi, ale jako zdravotní a fitness pomůcku, která dokáže nabídnout řadu pokročilých funkcí, které mohou využít nejen běžní lidé, ale také sportovci a všichni, kteří trpí nějakým onemocněním jako je například cukrovka. Obecně se očekává, že se hodinek společnosti Apple s názvem iWatch dočkáme letos na podzim na samostatné keynote.

iWatch3

Dnes nejčtenější

.