Zavřít reklamu

pebble-steel
Pebble neklamalo a skutočne spustilo svoj nový obchod appstore s aplikáciami pre hodinky Pebble Smartwatch. Obchod appstore je najnovším doplnkom k inteligentným hodinkám, ktoré ako prvé priniesli plnú kompatibilitu so systémom iOS a predčasne nám ukázali, ako môžu v budúcnosti vyzerať iWatch. Napriek tomu, že sa jedná o hodinky od malej spoločnosti, Pebble zožali veľmi veľký úspech a vývojárska platforma appstore patrila k najočakávanejším prírastkom.

appstore totiž ponúka okamžitý prístup k viac ako 1 000 aplikáciám, ktoré boli vytvorené špecificky pre hodinky Pebble. Samotné aplikácie existovali už v minulosti, no nikdy neboli dostupné na jednom mieste a bolo potrebné si ich stiahnuť z internetu. Nový obchod by mal v budúcnosti ponúknuť tisícky rôznych aplikácií a ciferníkov. Samotný obchod appstore je plne kompatibilný s oboma hodinkami Pebble a to konkrétne s modelmi Pebble Smart Watch a Pebble Steel, ktoré spoločnosť predstavila na CES 2014.

Aplikácie sú roztriedené do 6 rôznych kategórií. Patria sem aplikácie pre každodenné používanie, nástroje, notifikácie, vzdialené ovládanie, fitness a hry. Všetky aplikácie sú momentálne dostupné bezplatne, no vývojári majú stále možnosť spoplatniť ich tým, že vydajú spoplatnenú aplikáciu v iTunes App Store. Napriek tomu, že obchod už teraz ponúka 1 000 aplikácií, hodinky sú obmedzené na 8 rôznych aplikácií. Na jednu stranu to môže zamrzieť, na druhú stranu treba uznať, že nikto nebude využívať svoje hodinky k 20 rôznym aktivitám.

pebbleappstore

*Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.