Zavřít reklamu

Závodění s autobusem na okruhu, to zní při nejmenším jako spousta zábavy, ale boužel někdy nápad nestačí a je také důležité samotné provedení a tato hra je toho zářným případem. Poté, co zapnete hru a zorientujete se, zjistíte, že máte k dispozici 8 obtížností, přičemž ze začátku je dostupná jen první, tedy nejlehčí. V urovních najdete tři způsoby závodění: Single Race, Time trial a Tournaments. Po zvolení jednoé z možností se ocitnete na okruhu, který je vyveden v průměrné grafice, která, jak se hojně používá, nenadchne ani neurazí.

Ovládání hry je jednoduché a podobá se většině závodních her na iOS. Natáčením zařízení zatáčíte, vlevo na displeji se vyskytuje brzda, v pravo plyn a když se dvakrát za sebou dotknete pravé strany, tak autobus na chvíly zrychlí, přičemž zrychlení je demonstrováno šleháním plamenů z výfuků. Po naskočení zelené barvy na virtuálním semaforu, který při odstartování zmizí, zjistíte hlavní aspekt toho, proč je tato hra průměrná až podprůměrná.

image

Autobus pluje jako loď, silnice je rovná a vaše vozidlo se ani nezakymácí. V první či druhé zatáčce se vám ho pravděpodobně podaří „nabořít“ do protivníků a pocit, že řídíte lehkou krabici se ještě prohloubí. Udivila mě také schpnost mého vozidla, v rychlosti necelých 100 km/h vyhodit soupeře do vzduchu pouhým nabouráním do něj a ještě se při tom nepoškodit. Vzhledem k tomu, že kvalita závodní hry se odvíjí především od kvality jízdy, tak je nekvalitně zpracovaná právě tato část hry dost zásadním pochybením.

image

Je to škoda, hra je obsahově poměrně povedená, několik druhů autobusů, několik tratí, máte možnost měnit barvy vozidel. Nedostatky, mezi které patří reklama, zobrazující se u dolního okraje aplikace, a možná trochu chaotické menu, by se daly v konečném důsledku přehlédnout, boužel fyzika závodění a vlastně i samotné závodění, na nějž se musíte trochu soustředit jen ve chvíli, kdy se před vámi objeví zatáčka, je značně nepovedené a hra je jím velmi poškozena. Útěchou nám může fakt, že je aplikace zadarmo, tudíž si můžete vyzkoušet již výše zmíněné nedostatky bezplatně.

image

Dnes nejčtenější

.