Zavřít reklamu

Nevím proč, ale první na koho jsem si při psaní tohoto článku vzpomněl je Adrian Monk, který se až chorobně bál snad všeho, co mu mohlo jakkoli ublížit. Pokud trpíte podobnou nemocí jako pan Monk, budete UV Cell Phone Sanitizer milovat, jedná se totiž o speciální pouzdro do kterého zavřete svůj telefon při nabíjení a dvě UV-C lampy se postarají o tom, aby narušili buněčnou stěnu virů a bakterií, díky čemuž jsou všechny viry a bakterie zemřou.

Telefon tak vytáhnete po nabíjení bez jakéhokoli živého organismu na jeho povrchu, všechny viry jsou zničené. Výrobci sice uvádí, že se nemůže s telefonem nic stát, ale vzhledem k tomu, že mám zubní kartáče Philips SoniCare s UV zářičem do kterého vkládám nástavce na kartáček, mohu z vlastní zkušenosti potvrdit, že zatím co když používám kartáček bez UV záření, vydrží štětiny zhruba 2 měsíce, pokud jej používám se zářičem po každém čištění zubů, pak vydrží zhruba měsíc. Osobně bych tak do podobného zařízení telefon nevkládal, ovšem to je věc každého jednoho uživatele.

white-open-light

UV lampy zaří na telefon jen 4 minuty, během kterých telefon kompletně vydezinfikují a poté se rozsvítí indikátor, upozorňující na vyčištění telefonu, ten může ohlásit konec čištění také pomocí znělky. Telefon je přitom možné i během čištění nabíjet. Pokud tedy saháte na věci kolem vás jen v gumových rukavicích a bez roušky nevystrčíte hlavu z domu, pak objednávejte přímo zde. My ostatní si raději můžeme koupit například automatickou krmičku psa, ovládanou z iPhone.

white-back

Dnes nejčtenější

.