Zavřít reklamu

Nemecký portál iFun.de dnes zverejnil veľmi zaujímavú informáciu pre všetkých, ktorých zaujíma dátum vydania ďalšieho telefónu iPhone. Ako sa zdá, telefóny by sa podľa tejto správy mali dostať na trhu už veľmi skoro, na začiatku septembra / září. Zdroje, na ktoré sa server odvoláva, pritom spomínajú dátum 6. septembra. Tento dátum je však zároveň dátumom, kedy by sa mal začať tohtoročný veľtrh IFA 2013. Pokiaľ Apple upozorní novinárov na tento dátum skôr, existuje možnosť  že zatieni udalosti na tohtoročnom veľtrhu.

Zdroje však uvádzajú, že v tomto roku nebude ohlásené iba jedno zariadenie, ale máme očakávať „dva nové typy zariadení“. Pod týmito zariadeniami sa nemyslia kapacitné alebo farebné varianty, ale dve úplne odlišné zariadenia. Očakávame, že týmito dvomi novinkami budú iPhone 5S a iPhone Lite. Otázne však zostáva, čo Apple v skutočnosti pripravuje ako nástupcu plnohodnotného modelu. Podľa posledných informácií mal Apple totiž totálne zmeniť koncept iPhone 5S a mal siedmy model telefónu iPhone obohatiť o 4,3-palcový displej, pravdepodobne s rovnakým rozlíšením. Podľa takých informácií mal byť vlajkový iPhone ohlásený až v priebehu roku 2014.

Veľmi pravdepodobný sa nám však zdá telefón iPhone Lite. Tento telefón by mal ponúknuť plastové telo, 4-palcový Retina displej a Lightning konektor. Prístroj by mal byť dostupný údajne v piatich farebných variantoch, konkrétne v bielom, žltom, modrom, zelenom a ružovom. O hardvéri telefónu však nie je veľa známeho, a práve preto sme sa rozhodli zamerať naň v našom článku iPhone Lite v reálném životě: technické parametry, cena.

20130719ACCN_001_cs1e1_1000x
*Zdroj: iFun.de

Dnes nejčtenější

.