Zavřít reklamu

Yelp Inc., společnost která spojuje uživatele se skvělými místními podniky, dnes oznámila dostupnost svých služeb v České republice – yelp.cz. Od dnešního spuštění mohou uživatelé v České republice vytvářet účty na Yelp.cz a sdílet své názory o skvělých místních podnicích. Bezplatné aplikace pro iPhone a Android budou k dispozici společně s řadou bezplatných nástrojů pro majitele podniků: Yelp pro majitele podniků.

„Češi už běžně hledají informace o místních podnicích na internetu a doposud se museli spoléhat na nevyhovující kombinaci různých zdrojů, aby zjistili skutečné detaily o tom, co na ně čeká,“ řekla Miriam Warren, viceprezidentka pro nové trhy. „Dnes Yelp dorazí do České republiky a bude plně v rukou místních uživatelů. Yelp se stal tím nejlepším poradcem o místních podnicích již v 21 zemích a my se těšíme na jeho stejný rozvoj v České republice.”

Česká republika je jednou z nejúspěšnějších postkomunistických demokracií a její občané jsou vysoce vzdělaní a technicky nadaní. Díky těmto vlastnostem a jejich nadšení pro sdílení a podnikání jsou Češi ideálním publikem pro Yelp, jehož služby je snadno a rychle spojí se skvělými místními podniky.

Hlavní město Praha je jednou z deseti nejpopulárnějších turistických destinací v Evropě a bude cílem počátečního budování Yelp komunity. Stránka bude ale k dispozici po celé České republice a umožní všem obyvatelům sdílet své názory o skvělých i ne tak skvělých podnicích v jejich okolí. Stránka podporuje češtinu, angličtinu, dánštinu, holandštinu, francouzštinu, finštinu, němčinu, italštinu, norštinu, španělštinu, švédštinu, polštinu a turečtinu. Pro více informací a fotografie Yelp.cz a aplikace pro iPhone a Android navštivte oficiální blog Yelpu.

O Yelpu

Yelp spojuje uživatele se skvělými místními podniky. Yelp byl založen v San Franciscu v červenci roku 2004. Od té doby se Yelp komunity rozšířily po městech ve Spojených státech, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Francii, Německu, Rakousku, Nizozemsku, Španělsku, Itálii, Švýcarsku, Belgii, Austrálii, Švédsku, Dánsku, Norsku a Finsku. V prvním čtvrtletí roku 2013* měl Yelp v průměru 102 milionů unikátních návštěvníků měsíčně. Do konce prvního čtvrtletí roku 2013 uživatelé Yelpu napsali více než 39 milionů skvělých recenzí, a ustanovili tak Yelp tím nejoblíbenějším průvodcem po místních podnicích – od obchodů s módou a autoopraven po restaurace a zubaře. V prvním čtvrtletí roku 2013 byla mobilní aplikace Yelpu použita přibližně na 10 milionech mobilních přístrojů měsíčně. Pro více informací navštivte yelp.cz, nebo zašlete email na press@yelp.com.

Yelp

Dnes nejčtenější

.