Zavřít reklamu

Napriek tomu že sa Apple snaží ponúkať produktové riešenie s minimálnym množstvom problémov, nie všetko je dokonalé a funkčné na 100 percent. Nie je to tak dávno čo sme naše iPhony, iPody a iPady museli povinne zaviazať k jednej iTunes knižnici, čo v prípade preinštalovania systému či zmeny počítaču spôsobilo nemalé problémy. V konečnom dôsledku sa tento problém týka predovšetkým toho prípadu, kedy sa vo vašom iOS zariadení nachádza obrovské množstvo hudby a vy ste prišli o svoj stávajúci počítač. Pokiaľ používate operačný systém Apple OS X, týka sa vás článok: Jak dostat hudbu z iPhone do Macu.

V dnešnom mini-návode sa preto pozrieme na užitočnú utilitu pre používateľov Windows, ale aj Mac. Pokiaľ sa totiž nachádzate v situácii, kde musíte zo svojho iPhonu extrahovať potrebné dáta, ku všetkému poslúži aplikácia iTools, USB kábel a v neposlednom rade váš iPhone, iPod alebo iPad.

  1. Pripojte iOS zariadenie k počítaču a zapnite iTools
  2. Počkajte až iTools načíta informácie o vašom zariadení
  3. V ľavom menu kliknite na Media
  4. Začiarknite všetok obsah, ktorý potrebujete z vášho zariadenia extrahovať
  5. Kliknite na tlačítko Download v hornej časti aplikácie a vyberte priečinok, kam sa má obsah skopírovať
  6. Potvrďte akciu kliknutím na „OK“.

Takýmto spôsobom je možné pomerne rýchlo exportovať všetok potrebný obsah z vášho zariadenia predtým, ako sa ho rozhodnete zosynchronizovať s novou iTunes knižnicou. V prípade, že nevlastníte iPhone  ale iPod, netreba zúfať. Aplikácia podporuje okrem iOS zariadení aj ostatné prenosné zariadenia spoločnosti Apple, a preto môžete extrahovať obsah aj z iPod nano či iPod shuffle.

itools-windows

Dnes nejčtenější

.