Zavřít reklamu

Apple sa rozhodol preniesť Deň svätého Valentína aj do svojho App Store a niet divu, že už dnes je možné na stránke obchodu možné nájsť novú sekciu Valentine’s Day Gift Guide, ktorá prezentuje zákazníkom niekoľko najpopulárnejších a najobľúbenejších aplikácií a hier pre iPhone, iPad a iPod touch. Apple sa týmto zároveň snaží prezentovať dodatok funkcie Gift This App, ktorá teraz umožní kupcovi stanoviť presný deň, v ktorý Apple zakúpenú aplikáciu pošle jej budúcemu užívateľovi.

Apple túto dočasnú kategóriu rozdelil na niekoľko menších podsekcií, akými sú Darčeky pre fotografov, pre milovníkov hudby, spisovateľov, jedákov a ďalších.

„Objavte perfektné darčeky pre priateľov a rodinu v tejto zbierke najlepších aplikácii a hier. Kým naše tipy zahŕňajú aplikácie, ktoré pokladáme za ideálne darčeky, môžete darovať akúkoľvek aplikáciu či hru dostupnú na App Store prostredníctvom vášho iPhone, iPad alebo iPod touch – jednoducho kliknite na tlačítko Share v pravom hornom rohu obrazovky a následne stlačte tlačítko Gift. Tu si vyberiete príležitosť (k akej je aplikácia či hra darovaná, pozn.), napíšete blahoželanie a aplikáciu následne odošlete okamžite e-mailom alebo si vyberiete dátum v rozmedzí 90 dní od zakúpenia, v ktorý bude aplikácia darovaná.“

Dnes nejčtenější

.