Zavřít reklamu

 

Myslíte si, že žijete šťastný a spokojený život? Pojďte si zkazit náladu a podívat se na věci, které nikdy mít nebudete. Pojďte se podívat na věci, které jsou drahé, krásné, nedostupné a vy je chcete.

1) Dřevěný trůn Dagobert

Cena: 11 298  $

 

 

Vážení, tohle je bomba. Nedokážu si představit lepší začátek dne než vykonání potřeby na pět a půl metru vysokém dřevěném trůnu. Samozřejmě, že po vyprázdnění zacinká, aby vaše služebnictvo vědělo, že jste hotov. To prostě chceš!

2) Osobní ponorka

Cena: 2 000 000 $

 

 

Pokud vás už nebaví šnorchlování u moře, je osobní ponorka nutnost. Vejdou se do ní dvě osoby a v kuse může jet až šest hodin. Už Beatles věděli, že Yellow Submarine je pecka.

3) Monopoly z ryzího zlata

Cena:  2 000 000 $

 

 

Zase ten klasický večer. Přijdete domů utahaný z práce a chcete si v klidu vychutnat pivo u večerního zápasu. V tom děti začnou brečet, že mají málo her z ryzího zlata. Nepříjemné.

4) Obrovský robotí válečník

Cena: 1 350 000 $

 

 

Ideální pro ty, které šikanovali ve škole. Stačí vlézt do svého robotího válečníka a vrátit to všem třeba dvojitým kulometem. Pro fanoušky Power Rangers nutnost, pro ostatní povinnost. „Kdo je tlustej teď ?“

5) Slaměný klobouk Montecristi Panama

Cena: 100 000 $

 

 

Bylo by bláhové si myslet, že by vás lidé brali vážně bez klobouku. Proč by jinak vzniklo známé přísloví:  „Chci – li býti vážně brán, na hlavu si klobouk dám.“? Klobouk je nutnost a kdo si to nemyslí nic neví.

6) Tento holub

Cena: 328 000 $

 

 

Pokud se rozhodujete kam vložit své peníze, investujte do holubů. Holubi teď stoupají v ceně a v dohledné době by se to určitě nemělo změnit. Dobré pro ty, co mají rádi holuby, pro ostatní hloupost.

7) Skateboard Louis Vuitton

Cena: 8 250 $

 

 

Už vás vaše Fabie nebaví? Prodejte ji a kupte si skateboard. Samozřejmě, že nechcete vypadat jak chudák, takže tenhle od Louis Vuitton je jasná volba. Nemá žádné výhody, zato je hodně drahý.

8) Vodní meloun Densuke

Cena: 6 100 $

 

 

Pokud jste přestali jíst meloun, protože nesnášíte pocit, když se cítíte jako obyčejný člověk, měli byste si koupit tento od Densuke. Koupi ale pečlivě zvažte, protože si místo něho můžete koupit 5734 cheesburgerů. Meloun také bohužel obsahuje pecky.

9) Létající auto

Cena: 350 000 $

 

 

Tady přestává sranda. Znám ty vaše smutné obličeje z dětství, když jste viděli Fantomase, jak utíká ve svém létajícím autě. Znám tu závist a kdo ne, neměl úplné dětství. Letadlo se z auta stane za 30 sekund a vy si můžete v klidu zaletět sednout na váš pět a půl metru vysoký trůn. Chci ten trůn!

10) Bezpilotní loď na vodní lyžování

Cena: 17 000 $

 

 

Zase si chcete jít zajezdit na vaše soukromé jezero, ale nemáte nikoho, kdo by vás táhl? Co takhle přehnaně drahá, plně kontrolovatelná loď? Může plout rychlostí až 25 km/h a zaručuje vám pocit maximální drsnosti.

11) Mini Twister v KFC

Cena: 35 Kč

 

 

Pokud vám na penězích už opravdu nezáleží a jejich pálení vás už nebaví, zajděte do KFC. Mini Twister za 35 Kč je chyba a jeho koupě je absolutně nesmyslná. Pokud chcete něco malého, čeho se nenajíte, není lepší možnost. To radši šetřete na holuba.

Dnes nejčtenější

.