Zavřít reklamu

Oficiální tisková zpráva společnosti Apple která právě dorazila na maily říká následující. Apple dnes aktualizoval na verzi iOS 6.1, která přináší podporu 36 dalších operátorů pro LTE na iPhone a 23 dalších operátorů pro iPad po celém světě. „iOS 6 je nejvyspělejší mobilní operační systém na světě, který používá téměř 300 000 000 uživatelů iPhone, iPad a iPod touch po pouhých pěti měsících od jeho vydání. To znamená že se může stát nejpopulárnějším operačním systémem v historii,“ uvedl Philip Schiller, Apple Senior Viceprezident pro celosvětový marketing. Vzhledem k tomu že Tim Cook uvedl během oznámení finančních výsledků společnosti Apple za první fiskální čtvrtletí letošního roku, že se celkově prodalo 500 000 000 iOS zařízení, znamená to, že na nejnovější verzi operačního systému iOS přešlo již 60% všech uživatelů mobilního operačního systému iOS.

Applu se tedy daří směřovat své uživatele k tomu, aby stahovali novější verze operačního systému. Je navíc potřeba dodat, že společnost Apple v iOS 6 čelila nevoli uživatelů k přechodu z důvodu absence Google Maps, které nahradili Apple Maps .Celkově je skutečně dobré aktualizovat na novější verze operačního systému, vzhledem k tomu že kromě jiného přináší také vylepšení zabezpečení a stability.

Zajímavá je také skutečnost, že Apple ještě během oznámení finančních výsledků 23. 1. 2013, tedy pouhých pět dnů před dnešním dnem 28. 1. 2013 uváděl počet aplikací v iTunes App Store 775 000 aplikací. V dnešní tiskové zprávě však již společnost uvádí, že si uživatele mohou stáhnout z iTunes App Store více než 800 000 aplikací z toho 300 000 určených speciálně pro iPad. Pokud tedy Apple ani v jednom z čísel nelhal, znamená to že se společnosti podařilo schválit za pět dnů, z nichž dva dny tvořil víkend 5000 aplikací každý den. To je však zřejmě nereálné.

app_store

Dnes nejčtenější

.