Zavřít reklamu

Update iOS 6.1 je zrejme najočakávanejšou aktualizáciou mobilného systému spoločnosti Apple, ktorý by podľa očakávaní mnohých používateľov mal vyriešiť väčšinu problémov aktuálnej verzie iOS, ktorá je dostupná pre takmer všetky súčasné zariadenia, počínajúc telefónom iPhone 3GS z roku 2009. Testovanie aktualizácie prebieha v plnom prúde, čomu nasvedčuje i štvorica vývojárskych beta-verzii, ktoré doposiaľ Apple developerom zverejnil. Najnovšie sa na internete objavila teória, podľa ktorej by Apple mal vydať očakávaný update už v priebehu tohto mesiaca.

Apple tým, že vydal iOS 6.0.2, naznačil, že nová verzia operačného systému vyjde už začiatkom januára. Tak znie špekulácia hackera Stefana Essera, presláveného najmä nickom i0n1c. Spoločnosť údajne tým, že vydala špeciálnu aktualizáciu pre iPhone 5 a iPad mini, ktorá opravuje problémy s WiFi pripojením, zaručila bezproblémový príchod blížiaceho sa updatu, ktorý bude možné do prístrojov nainštalovať i prostredníctvom bezdrôtových sietí. Podľa Stefana by mali vývojári obdržať prístup ku Golden Master verzii už 1. januára, čo sa však nestalo, no stále tu je možnosť, že nová aktualizácia sa dočká globálneho vydania už počas prvých dvoch týždňov v tomto roku, čím by Apple potešil množstvo používateľov, ktorí mali najmä s pôvodným iOS 6 problémy, no zároveň by mohol vyriešiť i problémy s nízkou výdržou batérie, ktorú priniesol update 6.0.2. Ten vyšiel už pred vyše tromi týždňami a tak je príchod iOS 6.1 jasný.

iOS 6.1 by mal byť podľa špekulácie už v priebehu januára a podporovať bude iPhone 3GS a novšie, iPad 2, iPad 3. a 4. generácie, iPad mini a iPod touch štvrtej a piatej generácie.

Dnes nejčtenější

.