Zavřít reklamu

Akademie pro piloty Flying Academy láká nové studenty mimo jiné také na iPad zdarma. Akademie daruje každému studentovi, který se přihlásí k absolvování CPL výcviku a ATPL teorie, po jehož úspěšném absolvování můžete pilotovat na komerčních letech, iPad 2. generace s Wi-Fi+3G.  Akademie se nesnaží pouze nalákat nové studenty, pro které je při ceně pilotního kurzu pro komerční lety s dopravním letadlem 956 000 Kč iPad již skutečně zanedbatelnou položkou.

Akademie reaguje především na fakt, že společnost British Airway vybavila 3600 pilotů a členů posádek iPady, které se stávají nedílnou součástí vybavení pilotů a dalších členů posádky. Dalších 4100 pilotů pak získalo iPad od svého zaměstnavatele Air France, který taktéž posádky svých letadel vybavuje iPady, ve kterých mají potřebné dokumenty a aplikace.

Studenti získají iPad primárně pro samotný výcvik, během kterého jim budou potřebné materiály doručovýny prostřednictvím elektronických médií přímo do iPadů. Akademie nabízí elektronicky nejen veškeré učebnice, ale také manuály letadel, příručky nebo nástroje pro plánování letu. Studenti, kteří se rozhodnou absolvovat pouze jednotlivé bloky ATPL, získají možnost koupit si iPad 2. generace s Wi-fi+3G za 5400Kč s tím, že zbytek hodnoty doplatí akademie. Cena těchto bloků pak startuje na částce 48 000Kč. Pokud se o létání v pilotní kabině zajímáte, než navštívíte Flying Academy, nejdříve si přečtěte náš rozhovor s profesionálním pilotem.

flying_academy_ipad

Dnes nejčtenější

.