Zavřít reklamu

Už dávno nie je pravdou, že pre počítače Mac nie sú dostupné žiadne hry a len pre OS X Snow Leopard nájdeme na Mac App Store či Steame niekoľko známych hier, medzi ktoré patrí napríklad Assassin’s Creed či Call of Duty. Medzi novými titulmi však môžeme nájsť aj jednu zo známejších hier, Borderlands 2 od 2K Games. Spoločnosť vlastnená skupinou Take2, ktorá okrem iných financuje i počiny kontroverzných Rockstar Games, dnes oficiálne priniesla port tejto sci-fi kooperatívnej hry aj na systém Mac, pričom zároveň oznámila i minimálne systémové požiadavky.

Titul Borderlands 2 nepriamo nadväzuje na prvý diel, ktorý dorazil v podobe Game of the Year edície začiatkom augusta na Mac App Store s cenou stanovenou na 26,99€. Koncept hry je založený na kombinácii prvkov sérii Halo a Fallout, špecifický je preň kooperatívny režim, ktorý je hnacím pohonom diela – v kooperatívnom režime je totiž možné hrať samotnú príbehovú líniu a práve vďaka pár priateľom, Skype a voľnému večeru sa stane táto hra ideálnym zabijakom času, napríklad cez studené zimné víkendy, kedy sa nikomu nechce ísť von. Hra má ďalej veľmi dobrý soundtrack, špecifickú kreslenú grafiku i jednoduché ovládanie a osobne sa jedná hádam o jedinú tzv. Role-play hru, ktorú som si obľúbil.

Samotná hra je teraz dostupná už i pre systém Mac a to najjednoduchšie prostredníctvom obchodu Steam, na ktorom po zakúpení získate licenciu jak pre Mac, tak i PC. Pokiaľ máte záujem o túto hru, váš Mac musí spĺňať aspoň nasledovné požiadavky:

  • OS X 10.7.5 / 10.8.2
  • 2.2GHz Intel Core 2 Duo
  • 4GB RAM
  • 13GB voľného miesta na úložisku
  • 256MB ATI Radeon HD 2600 alebo nVidia GeForce 8800
Bežná cena hry je stanovená na 49,99€, no pokiaľ si ju zakúpite do 27. novembra 2012, získate ju s 25% zľavou a teda vás vyjde 37,49€.

 

Dnes nejčtenější

.