Zavřít reklamu

Len mesiac po vydaní iOS 6 Apple údajne testuje novú verziu systému s označením 6.0.1, ktorá by mala opravovať chyby, ktorých počet je v porovnaní s iOS 5 výrazne menej, pričom sa zlepšila aj rýchlosť a optimalizácia systému zároveň. Napriek výhodám nového iOS ani ten nie je bezchybný a len krátko po jeho vydaní sme vás informovali o problémoch s mapami, či bezdrôtovou, internetovou komunikáciou. Zdá sa však, že Apple si je týchto chýb vedomý a tak sa rozhodol pripraviť drobný patch, ktorého by sme sa mohli dočkať v priebehu blížiaceho sa iPad mini eventu.

Zdroj blízky spoločnosti Apple magazínu BGR prezradil, že tento softvér by mal opraviť problémy s horizontálnymi čiarami na klávesnici alebo po otvorení zložky na domácej obrazovke. Taktiež by mal opraviť unikátnu chybu, ktorá zabraňovala vypnutiu LED blesku. V neposlednom rade však opravuje problémy s Wi-Fi pripojením, mobilnými dátami, pridáva údajne možnosť prepnúť sťahovanie obsahu iTunes Match na ne, ako aj bráni zobrazovaniu detailov obsahu vášho Passbooku na zamknutej obrazovke prístroja. Taktiež opravuje vážnu chybu v kalendári, ktorá nečakane vymazávala vaše stretnutia.

Zároveň však tento zdroj informoval o tom, že Apple len v dnešných dňoch začína testovať novú verziu systému, iOS 6.1. Je tak celkom nepravdepodobné, že by sme sa ho mali dočkať s vydaním iPadu mini, ktoré je uvádzané na 2. novembra 2012. Systém iOS 6.0.1 by mal zrejme podporovať všetky doposiaľ podporované zariadenia, vrátane iPhone 3GS.

Dnes nejčtenější

.