Zavřít reklamu

Už len necelé dva dni nás delia od zrejme posledného tohtoročného eventu spoločnosti Apple, ktorý nesie názov We’ve a little more to show you! Podobne, ako v prípade septembrovej iPhone a iPod konferencie v Yerba Buena Center, aj v prípade tej blížiacej sa máme nás očakáva množstvo predčasných informácii ohľadom jej náplne, ako aj informáciach o cenách produktov. Už vieme, že sa dočkáme iPad mini, vieme, že by na nej mal Apple predstaviť Macbook Pro s 13-palcovým Retina displejom, inovované počítače iMac a Mac mini a vieme aj, že by sme sa mali dočkať aj novej verzie iBooks. Posledný únik sa týka práve oboch verzii tabletov iPad, presnejšie ich cien.

Cenník, ktorý priniesol server 9to5mac, bližšie popisuje nedávno uniknutý zoznam 24 rôznych modelov tabletu iPad, určuje im ceny a nepriamo aj definujet varianty zariadenia. Modely P101 a P103 by mali prináležať inovovanej verzii tretej generácie iPad, známej aj ako „Nový iPad“. Tie by sa mali líšiť najmä Lightning konektorom, no nie je vylúčené ani, že dôjde k zmenám výkonnostným, ako napríklad k použitiu výkonnejšieho procesoru. Poďme sa však pozrieť na ceny budúcich produktov.

Prvá tabuľka prezentuje ceny nových revízii tretej generácie jablčného tabletu, ktorý by mal byť opäť dostupný ako Wi-Fi (P101), ale aj Wi-Fi + LTE (P103) model, pričom by mal opäť priniesť 16, 32 alebo 64GB úložiska. Druhá tabuľka zobrazujúca najnižšiu cenu 329 dolárov, prezentuje údajné ceny iPadu mini, ktorý by mal disponovať 7.85-palcovým displejom s rozlíšením 1024×768, bez Retiny. Opäť, zariadenia P105 značia Wi-Fi model, zariadenia P107 Wi-Fi + 4G LTE verziu. Prístroj by mal byť dostupný v bielej i čiernej variante a kapacitou o veľkosti 16, 32 alebo 64GB.

ipad-3-tweaked-pricing

ipad_mini_pricing_matrix

Dnes nejčtenější

.